Στη διάθεση του Φερνάντο Σάντος τέθηκε ο Εντίνιο για το κυριακάτικο παιχνίδι του ΠΑΟΚ στην έδρα του Άρη. Ο Πορτογάλος φορ προπονήθηκε κανονικά σήμερα με τους συμπαίκτες του, αφού τις προηγούμενες είχε προφυλαχθεί από το ιατρικό επιτελείο του «Δικεφάλου». Πλέον ο προπονητής των «ασπρόμαυρων» υπολογίζει όλους τους παίκτες, εκτός των τραυματιών Φιλομένο, Σαβίνι και Κριστιάνο.

Στη σημερινή προπόνηση οι παίκτες του ΠΑΟΚ ήταν αρκετά ευδιάθετοι, παρότι ο αγώνας με τον Άρη είναι από τα κρισιμότερα ματς της ομάδας. Όλη αυτή την εβδομάδα στον «Δικέφαλο» αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο ματς σαν να πρόκειται ένα κανονικό παιχνίδι.

Τα πλάνα του Σάντος

Η προετοιμασία των «ασπρόμαυρων» θα ολοκληρωθεί αύριο Σάββατο στην Τούμπα και ο Φερνάντο Σάντος φαίνεται να έχει καταλήξει στον τρόπο με τον οποίο θα παρατάξει την ομάδα του.

Κάτω από τα δοκάρια θα παραμείνει ο Χαλκιάς, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Σνάουτσνερ, Μαλεζά, Κοντρέρας και Λίνο. Στο κέντρο θα αγωνιστούν ο Γκαρσία και ο Βιτόλο, έχοντας στα πλάγια τους Βιεϊρίνια (δεξιά) και Σορλέν (αριστερά). Πιο μπροστά θα παίξουν ο Ίβιτς και μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Μουσλίμοβιτς.

Ο πρόεδρος θα δείξει τον δρόμο…

Το «παρών» στα επίσημα του «Κλεάνθης Βικελίδης» θα δώσει ο Θοδωρής Ζαγοράκης στο κυριακάτικο ντέρμπι του ΠΑΟΚ απέναντι στον Άρη. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ θα παρακολουθήσει τον «Δικέφαλο» κόντρα στους «κίτρινους» για έβδομη φορά ως πρόεδρος, ενώ ως παίκτης είχε αντιμετωπίσει 14 φορές τον «αιώνιο» αντίπαλο. Στα συνολικά 20 ματς οι «ασπρόμαυροι» μετρούν δέκα νίκες, επτά ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παγκάκης: «Η επικρατέστερη ενδεκάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΑΕΚ και το δίλημμα του Μπενίτεθ»

«Πάθος, αφοσίωση και αγάπη»: Το συλλυπητήριο μήνυμα της ΠΑΕ Ολυμπιακός για Γαβάκη

Κετσετζόγλου: «Οι σίγουροι και η πιθανή έκπληξη του Νίκολιτς - Τα Παναθηναϊκός-ΑΕΚ που ξεχωρίζω στη Λεωφόρο»

«Σίγησε» η φωνή του Ολυμπιακού και του «Γ. Καραϊσκάκης», Στάθης Γαβάκης

Ντέρμπι τίτλου σε Τούμπα και Λεωφόρο – Κρίνεται η κορυφή στα playoffs της Stoiximan Super League

Playoffs χωρίς αντίκρισμα: Στη σκιά του Κυπέλλου η μάχη για τις θέσεις 5-8

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ: Το «τριφύλλι» ψάχνει αντίδραση, η Ένωση διπλό τίτλου σε ένα ιστορικό αθηναϊκό ντέρμπι

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Οι «ασπρόμαυροι» θέλουν ανάσα και οι «ερυθρόλευκοι» να δώσουν συνέχεια στο όνειρο

Φαβορί για υποβιβασμό η ΑΕΛ Novibet: Οι πιθανότητες σύμφωνα με το Football Meets Data

Ερασιτεχνική ΑΕΛ: «Ελπίζαμε ότι οι εποχές της Χούντας έχουν περάσει ανεπιστρεπτί»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.