Αρκετά κουρασμένοι είναι οι παίκτες του Πανθρακικού όπως υποστήριξε ο προπονητής της ομάδας, Παύλος Δερμιτζάκης ενόψει του αγώνα με τον Πανιώνιο.

Ο τεχνικός της ομάδας της Κομοτηνής -αρχικά- αναφέρθηκε στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ για το οποίο υποστήριξε ότι εάν οι παίκτες του είχαν σκοράρει τότε το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα θα μπορούσε να είναι διαφορετικό.

«ΘΑ ήθελα να στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ όπου ο Πανθρακικός έχασε δίκαια καθώς ο αντίπαλος ήθελε περισσότερο το παιχνίδι, κάτι που είναι λογικό. Μπορεί να είχαμε στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης την κατοχή της μπάλας αλλά δεν δημιουργήσαμε κάποια ευκαιρία με εξαίρεση την διπλή φάση με τους Παπουλή – Μπέλεκ. Αν είχαμε σκοράρει σε αυτό το σημείο μπορεί το ματς να είχε διαφορετική τροπή. Είναι μια αναμέτρηση που ανήκει στο παρελθόν και η ομάδα πλέον ετοιμάζεται και βρίσκεται στο τέλος όσον αφορά τον Πανιώνιο», τόνισε και συνέχισε για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο της ερχόμενης αγωνιστικής:

«Έχει πολύ καλό υλικό, γεμάτο και πιστεύω πως η βαθμολογική θέση που έχει είναι πλασματική. Θα επιζητήσει την νίκη ώστε να ξεκαθαρίσει την υπόθεση παραμονή που δεν ήταν στις αρχικές βλέψεις της ομάδας. Στα τελευταία ματς τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που επιθυμούσαμε και θα προσπαθήσουμε να το αλλάξουμε αυτό τόσο για τους εαυτούς μας όσο και για τους φιλάθλους που βρίσκεται κοντά μας και τους θέλουμε να είναι κοντά μας. Υπάρχει κούραση στην ομάδα καθώς τα συνεχόμενα παιχνίδια σε βαρύ αγωνιστικούς χώρους αλλά και οι προπονήσεις λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών έχουν επηρεάσει την ομάδα. Έχουμε αλλάξει την προπόνηση ώστε να αποκτήσουμε φρεσκάδα για τα υπόλοιπα παιχνίδια», δήλωσε.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης μίλησε και για τους τραυματισμούς στην ομάδα του:

«Ο Πιθαρούλης αναμένεται να επιστρέψει την επόμενη εβδομάδα με τους υπόλοιπους συμπαίχτες του, ο Ολίσε στην προπόνηση της Πέμπτης τραυματίστηκε (θλάση) με αποτέλεσμα να χάσουμε έναν πολύτιμο ποδοσφαιριστή στο χώρο του κέντρου. Ο Αρσενίεβιτς αναμένεται τις επόμενες μέρες να αρχίσει ελαφρύ τρέξιμο και ο Αργυρίου νοιώθει ενοχλήσεις από το ματς της Εθνικής Ελπίδων αλλά πιστεύω πως θα είναι στη διάθεση μας για το ματς με τον Πανιώνιο», κατέληξε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Βοργιάς στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Ο Λανουά επιδιώκει τη συσκότιση»

Έκοψε το βίντεο του Λανουά η ΕΠΟ - Ποιους λόγους επικαλείται!

«Επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον για Τετέ η διοίκηση της Γκρέμιο, τις επόμενες ημέρες το ραντεβού με τον ατζέντη»

«Θέλει δανεικό με οψιόν αγοράς τον Τετέ η Γκρέμιο, προτιμά άμεση πώληση ο Παναθηναϊκός»

ΠΑΟΚ: Επίσκεψη σε ξενώνα καρκινοπαθών παιδιών

Τσακίρης: «Η θέση που έχει κινηθεί πιο ουσιαστικά για μεταγραφή η ΑΕΚ - Αδικαιολόγητο να είναι μακράν πρώτη στις κάρτες»

ΠΑΟΚ: Προπονητικό κέντρο και στην Κέρκυρα για την Ακαδημία

Νικολακόπουλος: «Κάτι λέει που όλοι θεωρούν ακόμα τον Ολυμπιακό πρώτο φαβορί παρά τις δύο οδυνηρές γκέλες»

Ο Παντελίδης πήρε το πτυχίο του και η Κηφισιά τον συνεχάρη

Αθανασίου: «Καυτός Ιανουάριος με προσθήκες αλλά και αποχωρήσεις στον Παναθηναϊκό - Θέλει κάποιες γενναίες αποφάσεις»