Την πεποίθηση ότι ο επαναληπτικός αγώνας με τον Ολυμπιακό για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ θα είναι περισσότερο «ανοικτός» σε σχέση με τον πρώτο στο γήπεδο Καραϊσκάκη εξέφρασε ο Μαρουάν Σαμάκ. Ο επιθετικός της Μπορντό ξεκαθάρισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν τίποτα να χάσουν και θα προσπαθήσουν για την πρόκριση.

«Το παιχνίδι του Σαββάτου με την Μονακό μας έδωσε αυτοπεποίθηση. Πρέπει να έχουμε συνεχώς στο νου μας ότι συνέβη για να είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι στο παιχνίδι της Τετάρτης», τόνισε ο Σαμάκ και πρόσθεσε για την αναμέτρηση του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Ολυμπιακό:

«Θα είναι περισσότερο ανοικτός αγώνας σε σύγκριση με τον πρώτο. Ελπίζω να έχουμε αρκετές ευκαιρίες και να μπουν αρκετά γκολ. Και ο Ολυμπιακός δεν έχει κάτι να χάσει και θα προσπαθήσει. Εμείς θα πρέπει να εκμεταλλευθούμε τα κενά της άμυνάς τους και να σκοράρουμε. Πρέπει, επίσης, να παίξουμε αρκετά από τα άκρα».

Ο Μαροκινός επιθετικός απέφυγε να προβλέψει μέχρι που μπορεί να φτάσει η ομάδα του στην διοργάνωση: «Μέχρι τα προημιτελικά», απάντησε χαμογελώντας και κατέληξε: «Ειλικρινά δεν είχα σκεφτεί αν θα περνούσαμε από τον πρώτο γύρο. Αλλά τερματίσαμε πρώτοι με 16 πόντους, κάτι που είναι καταπληκτικό».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Προβάδισμα πρόκρισης για Λέφσκι Σόφιας, απέφυγε τη ζημιά η Εγνάτια!

Λύγισε την Καϊράτ με δέκα παίκτες και έκανε βήμα πρόκρισης η Ομόνοια

Σόκαρε τη Χάποελ του σκόρερ Κάνγκουα η Βίκινγκουρ - Περίπατος για Ερυθρό Αστέρα στη Βόρεια Ιρλανδία

Ταπείνωσε με τεσσάρα την Χαρτς η Στουρμ Γκρατς, άφησαν ανοικτούς λογαριασμούς Κλάκσβικ και Ζάλγκιρις

O Κάνγκουα σκόραρε με τη Χάποελ Μπερ Σεβά!

Έμεινε όρθια στο φινάλε η Ντινάμο Ζάγκρεμπ, μικρό προβάδισμα για τη Φενέρμπαχτσε

Περίπατος της Λεχ Πόζναν στη Δανία, πρωταγωνιστής ο Σπόραρ για τη Σλόβαν

Ο Κάνγκουα έστειλε μήνυμα για το ματς της Μπερ Σεβά στα προκριματικά: «Πάμε παιδιά»

Τι θέλει η ΑΕΚ για να μπει στους ισχυρούς των playoffs από τον 2ο προκριματικό που κάνει σέντρα απόψε

Μεντιλίμπαρ: «Πολύ δύσκολη αντίπαλος η Ναϊμέγκεν - Θα έχουμε συνηθίσει να παίζουμε με ολλανδικές ομάδες»