Νέες αλλαγές σκέφτονται τα αφεντικά της Φόρμουλα 1, ώστε να ανατρέψουν τις συνθήκες που δημιούργησαν οι φετινές τροποποιήσεις του πρωταθλήματος.

Η απαγόρευση των ανεφοδιασμών περιόρισε τη θεαματικότητα των αγώνων, μη επιτρέποντας στους πιλότους να επιτύχουν προσπεράσεις, όπως χαρακτηριστικά τόνισε και ο Μίκαελ Σουμάχερ αλλά και ο Τζένσον Μπάτον

«Έπιασα τον Σουμάχερ και μετά έμεινα πίσω του για το υπόλοιπο του αγώνα. Δεν μπορούσα να τον πλησιάσω περισσότερο», τόνισε ο Μπάτον, ο οποίος εκκίνησε όγδοος και τερμάτισε μια θέση πιο ψηλά.

Φέτος, πολλοί περίμεναν τον εναρκτήριο αγώνα για να παρατηρήσουν τον τρόπο που θα ενεργήσουν οι αλλαγές, ωστόσο το θέαμα δεν ικανοποίησε το κοινό της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Στο συγκεκριμένο θέμα αναφέρθηκε και ο τεχνικός διευθυντής της Mercedes, Νικ Φράι, τονίζοντας το ρόλο που παίζουν και τα ελαστικά στη διεξαγωγή του αγώνα, πέρα από το φορτίο καυσίμων.

Επιμέλεια: Σταυρούλα Σάββα

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η βαθμολογία της Formula 1: Ολοένα και πιο κοντά στον τίτλο ο Αντονέλι - Πλησιάζει την τριάδα ο Φερστάπεν

He is back: Δεύτερη σερί νίκη για τον Φερστάπεν στη Σιγκαπούρη!

Ιστορική pole position για τον Φερστάπεν στη Σιγκαπούρη!

F1: Κυρίαρχος ο Φερστάπεν στο βρόχινο Σπριντ της Σιγκαπούρης – Καταστροφικό φινάλε για τη ΜακΛάρεν

Καμία ποινή για Φερστάπεν στο περιστατικό με Χάμιλτον: Εκκινεί από την pole position στο Sprint Σιγκαπούρης

Συνεχίζει με... σπασμένα φρένα ο Φερστάπεν: Ο «Ιπτάμενος Ολλανδός» κατέκτησε την pole του Sprint Race της Σιγκαπούρης!

Φερστάπεν: «Περήφανος για όλη την ομάδα»-Αντονέλι: «Ό,τι καλύτερο μπορούσαμε»

Formula 1: «Φωτιά» στη βαθμολογία μετά τη Μαλαισία – Φερστάπεν και Νόρις μαζί στους 188 βαθμούς

Πρώτη φετινή νίκη ο Φερστάπεν στο χάος της Μαλαισίας, απίθανο comeback οι Ferrari, καταστροφή για Ράσελ!

Άρχισε με μιάμιση ώρα καθυστέρηση λόγω βροχής το Grand Prix της Μαλαισίας: «Είναι επικίνδυνα!»