Κούρσα για ένα άλογο φαντάζει η φετινή Seria A, αφού η Γιουβέντους κατάφερε με τη νίκη της επί της Φιορεντίνα με 1-0 να ξεφύγει με έξι βαθμούς από τη δεύτερη Μίλαν εκμεταλλευόμενη τα συνεχή στραβοπατήματα των «ροσονέρι» στα τελευταία παιχνίδια. Ποιο είναι όμως το μυστικό της φετινής «Γιούβε» σύμφωνα με τον προπονητής της, Φάμπιο Καπέλο;
«Δημιουργούμε κάτι πολύ σημαντικό στη Γιουβέντους, επειδή η ίδια η ομάδα έχει πίστη στις δυνάμεις της. Κάθε φορά που μπαίνουμε στο γήπεδο έχουμε ως στόχο τη νίκη ενώ οι αντίπαλοί μας αμύνονται. Αυτό δείχνει πως πρέπει να μας φοβούνται», δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός, ενώ αναφερόμενος στη δύσκολη επικράτηση επί των «βιόλα» χάρη σε ένα γκολ του Ολιβέρα στο 71’ είπε: «Δεν ήταν εύκολη η νίκη γιατί η Φιορεντίνα είναι μια πολύ οργανωμένη και ποιοτική ομάδα. Ευτυχώς φτάσαμε στη νίκη με ένα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, έστω κι αν είχαμε περισσότερες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, όταν και αξίζαμε να πετύχουμε ένα γκολ».
Αναφερόμενος στον χρυσό σκόρερ της Γηραιάς Κυρίας, τον Ουρουγουανό Ολιβέρα, ο πρώην προπονητής της Μίλαν, της Ρόμα και της Ρεάλ Μαδρίτης είπε: «Σκέφτομαι να τον μονιμοποιήσω στην μεσαία γραμμή. Μπορεί να προσφέρει πολλά σε αυτή τη θέση, γιατί έχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να γίνει ένας σπουδαίος παίκτης».