Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του δήλωσε ο προπονητής της Σταντάρ Λιέγης, Ντομινίκ Ντ’ Ονόφριο. «Δείξαμε χαρακτήρα», πρόσθεσε ο τεχνικός της ομάδας του Βελγίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντ’ Ονόφριο.

-Για την πρόκριση:

«Αυτό φοβόμουν ότι ήμασταν φαβορί. Σήμερα δημιουργήσαμε τις πιο κλασικές ευκαιρίες και ο τρόπος που διαχειριστήκαμε το ματς έδειξε συγκέντρωση και ωριμότητα. Είμαι ευχαριστημένος από το σύνολο της ομάδας. Δείξαμε χαρακτήρα και στα 90 λεπτά».

Παίξαμε με πολύ καλή τακτική και με Ζάλτσμπουργκ, Βέστερλο, Μπριζ χωρίς τα ίδια καλά αποτελέσματα. Εχω πάντα την ίδια φιλοσοφία παιχνιδιού. Γνωρίζω τα προσόντα των παικτών μου και προσπαθώ να προσθέσω αξία στο σύνολο. Και σήμερα και με Ζάλτσμπουργκ καταφέραμε ένα αποτέλεσμα κόντρα σε καλύτερες ομάδες από εμάς.
Κερδίζουμε σε ομοψυχία και χαρακτήρα, απλά σήμερα έτυχε να έρθει και το αποτέλεσμα κάτι που συνέβη στο παρελθόν».
Ξέραμε ότι ο Παναθηναϊκός μπορούσε να κάνει τη ζημιά, κατά κάποιο τρόπο το περιμέναμε. Ομως και η ομάδα και ο Μπολάτ τα πήγε καλά και το ξεπεράσαμε στη συνέχεια και δεν είχαμε πρόβλημα».

- Ποιον αντίπαλο προτιμά στα προημιτελικά;

«Με τη Γιουβέντους αποδείχθηκε ότι σε αυτή τη διοργάνωση βγήκαν έξω θηρία και φάνηκε πόσο μεγάλο είναι το επίτευγμά μας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Εξετάσαμε τη φάση αλλά…» - Η ατάκα του Στίλερ στους παίκτες του Παναθηναϊκού για το 2ο γκολ της Μπέτις

Δεσύλλας: «Κακό φινάλε, αλλά θετικό πρόσημο στην ευρωπαϊκή πορεία - Καθοριστικό το δεύτερο γκολ»

Παναθηναϊκός: Κρατάει το ταξίδι, την επιστροφή και «χτίζει» για τη συνέχεια

Πελίστρι: «Τα δώσαμε όλα, εκμεταλλεύτηκε την έδρα η Μπέτις, διαφορετικά αν σκόραρα»

Μπενίτεθ: «Η Μπέτις ήταν ανώτερη ομάδα και προκρίθηκε δίκαια - Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται χρόνο και μεταγραφές»

Τα χρήματα που εξασφάλισε ο Παναθηναϊκός από τη φετινή του πορεία στην Ευρώπη

Ηρωική Μπολόνια ξέρανε τη Ρόμα σε μυθική ματσάρα στην παράταση!

Τα γκολ και τα highlights της ήττας του Παναθηναϊκού από την Μπέτις

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού χειροκρότησαν τον κόσμο για τη στήριξη στο «Καρτούχα»

Ίνγκασον: «Είναι δύσκολο μετά από αυτό το αποτέλεσμα, αλλά πρέπει να αισθανόμαστε περήφανοι για τη φετινή πορεία»