Την αντίθεσή του στα δημοσιεύματα που θέλουν την Τσέλσι να χρειάζεται εκκαθάριση στο ρόστερ της, λόγω της ηλικίας των παικτών της εξέφρασε ο Κάρλο Αντσελότι. Ο Ιταλός προπονητής, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του κυριακάτικου αγώνα των «μπλε» κόντρα στην Μπλάκμπερν αναφέρθηκε στη Μίλαν, με την οποία κατέκτησε το Champions League έχοντας παίκτες μεγάλους σε ηλικία.

«Όταν κατέκτησα το τρόπαιο (Champions League) είχα στην ομάδα μου ποδοσφαιριστή ηλικίας 39 ετών» δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός, ο οποίος πρόσθεσε: «Όταν ένας παίκτης είναι στα τριάντα, βρίσκεται ακόμα στα μισά της καριέρας του, έχει βελτιώσει την φυσική του κατάσταση, αλλά έχει αποκτήσει και εμπειρία. Εάν έχεις μια ομάδα με μέσο όρο ηλικίας τα 28 χρόνια δεν είναι πρόβλημα».

Επιμέλεια: Νίκος Μάρκου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Κάνει κρύο έξω»: Η ατάκα του Έμερι για τη μη χειραψία του στον Αρτέτα!

Σε τεντωμένο σχοινί ο Μαρέσκα στην Τσέλσι

«Πώς επιτρέπεται αυτό;»: Ο Αρτέτα ξανά στο στόχαστρο για… σκοτεινές τακτικές απέναντι στην Άστον Βίλα!

Τεσσάρα-δήλωση από την καταιγιστική Άρσεναλ απέναντι στη Βίλα - Θύμα του… εαυτού της η Γιουνάιτεντ, παραπάτησε με Γουλβς

Αδιόρθωτη Τσέλσι, πέταξε ξανά βαθμούς στην έδρα της - Περίπατος της Έβερτον στην έδρα της Νότιγχαμ!

Μπράιτον: Βασικός ο Μίλνερ απέναντι στη Γουέστ Χαμ - Ακόμα 6 παιχνίδια για το απόλυτο ρεκόρ στην Premier League!

Σοβαρό πλήγμα για την Άρσεναλ: Νοκ άουτ για το αποψινό μεγάλο ματς με την Άστον Βίλα ο Ράις!

Premier League: Ντέρμπι κορυφής στο Emirates

Καταγγελία της Νότιγχαμ για τη διαιτησία στο ματς κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι!

Αρτέτα: «Παρακολουθούμε την αγορά-Χρειαζόμαστε 24-25 παίκτες κι έχουμε πολλούς τραυματίες»