Τις καλύτερες αναμνήσεις από την πίστα της Αυστραλίας έχει ο πιλότος της McLaren, Λιουίς Χάμιλτον, ο οποίος θέλει να επαναλάβει την πολύ καλή εμφάνιση του 2008 και να ανέβει ξανά στο πρώτο σκαλί του βάθρου.

«Πάντα διασκέδαζα στο Άλμπερτ Παρκ. Είχα έναν πολύ καλό αγώνα στο ντεμπούτο μου το 2007, ενώ ένα χρόνο αργότερα με τη βοήθεια του KERS πήρα και τη νίκη. Ωστόσο, για εμένα το καλύτερο είναι η ατμόσφαιρα. Πραγματικά αγαπώ αυτό το γκραν πρι είναι ένα από τα πιο χαλαρά γεγονότα», τόνισε ο 25χρονος Βρετανός.

Ο Λιουίς Χάμιλτον επιθυμεί να τερματίσει σε υψηλότερη θέση από την τρίτη του Μπαχρέιν, στο Άλμπερτ Παρκ : «Είχαμε έναν υπέροχο αγώνα στο Μπαχρέιν, πίεζα σαν τρελός από την αρχή του αγώνα και είμαι χαρούμενος που βρεθήκαμε στους βαθμούς»

Επιμέλεια: Σταυρούλα Σάββα

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube