Στην πανηγυρική ατμόσφαιρα του Άλμπερτ Παρκ θα διεξαχθεί το δεύτερο γκραν πρι της χρονιάς της Φόρμουλα 1. Ο αγώνας αρχίζει νωρίς το μεσημέρι και η καρό σημαία θα πέσει το απόγευμα με τη δύση του ηλίου.

Σε αυτό το γεγονός αναφέρθηκε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Τζένσον Μπάτον, ο οποίος θεώρησε πως η συγκεκριμένη κατάσταση μπορεί να είναι επικίνδυνη για τους πιλότους.

«Αν έχεις το φως του ήλιου στα μάτια σου, δεν θα μπορείς να δεις που θα πηγαίνεις. Ωστόσο, προτιμώ να οδηγώ την ημέρα, ακόμη και με αμυδρό φως, παρά να τρέχω βράδυ», τόνισε ο 30χρονος πιλότος της McLaren.

Παράλληλα, ο Βρετανός πιλότος υποστήριξε πως η ομάδα του θα αγωνιστεί για μια θέση στο βάθρο στο γκραν πρι της Αυστραλίας:

«Νομίζω ότι οι Red Bull είναι πολύ δυνατές, αλλά ελπίζω ότι σε αυτό το σιρκουί σε συνδυασμό με τις μικρές αναβαθμίσεις θα είμαστε κοντά τους και ίσως μπορούμε να τους ανταγωνιστούμε. Ο πρώτος αγώνας ήταν δύσκολος για εμάς, μια θέση στο βάθρο θα ήταν φανταστικό εδώ, αυτός πρέπει να είναι ο στόχος μας»

Επιμέλεια: Σταυρούλα Σάββα

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube