Αμφιβολίες για το αν η απόφασή του να έρθει στον Ολυμπιακό ήταν σωστή έχει ο Χέσους Ντάτολο, όπως δήλωσε σε ιστοσελίδα της Νάπολι. Ο Αργεντινός εξτρέμ δεν απέκλεισε πάντως το ενδεχόμενο να παραμείνει στους «ερυθρόλευκους» και μετά το πέρας του δανεισμού του από την ομάδα της νότιας Ιταλίας.

«Είναι καλά τα πράγματα στην Ελλάδα, αν και δεν είμαι βέβαιος αν έπραξα καλά ή όχι που έφυγα από τη Νάπολι. Απλώς τον Ιανουάριο ήθελα να πάω κάπου για να αγωνίζομαι σταθερά. Για να είμαι στην εθνική Αργεντινής θα έπρεπε να παίζω πολύ περισσότερο από ό,τι συνέβαινε στη Νάπολι», τόνισε ο Ντάτολο, ενώ για το μέλλον του είπε: «Δεν ξέρω τι θα γίνει το καλοκαίρι. Αυτό θα το δούμε στη συνέχεια, τώρα αυτό που με ενδιαφέρει είναι να κάνω τα πάντα για να πάω στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Θα εξαρτηθεί από κάποια πράγματα αν θα επιστρέψω στη Νάπολι. Πρώτα θα πρέπει να μιλήσω με τον κύριο Ματσάρι (προπονητής Νάπολι). Αν δεν βρει χώρο για μένα στην ομάδα όπως έγινε και φέτος, είτε θα μείνω στον Ολυμπιακό είτε θα πάω σε κάποια άλλη ομάδα».

Για τους λόγους που έφυγε από τη Νάπολι και το όνειρο της συμμετοχής του στο Μουντιάλ, ο 26χρονος άσος είπε: «Η σχέση μου με τον Βάλτερ Ματσάρι ήταν καλή. Ήμουν ειλικρινής απέναντί του, όπως κι εκείνος απέναντί μου. Μου είπε ξεκάθαρα πως δεν υπήρχε θέση για μένα στην αρχική ενδεκάδα. Του είπα τις απόψεις μου και η απόφαση ήταν πως θα ήταν καλύτερο να πάω σε μία ομάδα για να αγωνίζομαι, ώστε να έχω ελπίδες να κληθώ στην εθνική για το Μουντιάλ. Ο Ντιέγκο (Μαραντόνα) μού είπε πως με υπολογίζει και πως πάντα είμαι στα υπόψη του. Ήταν κρίμα που έχασα το φιλικό με τη Γερμανία λόγω τραυματισμού, αλλά ήταν σημαντικό και μόνο που με κάλεσε».

Επιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube