Τα εύσημα στους παίκτες της Ξάνθης απένειμε ο Νίκος Κεχαγιάς για την ισοπαλία (0-0) με τον Ολυμπιακό, που έδωσε ένα πολύτιμο πόντο στην προσπάθεια των Ακριτών να αποφύγουν τον υποβιβασμό.

«Κατέθεσαν την καρδιά και την ψυχή τους στο χορτάρι προκειμένου να σώσουν την ομάδα», τόνισε σχετικά.

«Ήταν ένα παιχνίδι δίχως αύριο και για τις δύο ομάδες, ιδιαίτερα για τη δική μου. Πιστεύω, ανταποκριθήκαμε. Συνεχίζουμε τη δύσκολη προσπάθεια που έχουμε αρχίσει. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου, καθώς και στο σημερινό ματς, κατέθεσαν την καρδιά και την ψυχή τους στο χορτάρι προκειμένου να σώσουν την ομάδα», τόνισε ο τεχνικός της Ξάνθης και πρόσθεσε:

«Δεν μπορούμε να κάνουμε προβλέψεις για την παραμονή, εμείς θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τα δύο ματς που απομένουν (σ.σ. με Ατρόμητο και Ηρακλή) και νομίζω στο τέλος ότι θα πανηγυρίσουμε τη σωτηρία. Ήρθαμε εδώ για να παίξουμε επιθετικά, στο πρώτο ημίχρονο δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις για ένα γκολ. Στο δεύτερο, ο Ολυμπιακός μάς άσκησε πίεση και είχε δύο καλές ευκαιρίες χωρίς να σκοράρει και έτσι ήρθε το 0-0».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ καίγεται για άμεση ενίσχυση - Γίνεται προετοιμασία με μισή ομάδα»

Τσανάκας: «Οι λεπτομέρειες για το… θέατρο των ονείρων του Ολυμπιακού»

Χαρδαλιάς για «Νέο Καραϊσκάκης»: «Είναι εντυπωσιακό, ένα στολίδι - Ο Ολυμπιακός αποκτά το γήπεδο που του αξίζει»

Η νέα εποχή του Καραϊσκάκη: Αυτά θα είναι τα βασικά στοιχεία της ταυτότητάς του!

Το «ευχαριστώ» Μαρινάκη σε Κόκκαλη για το Καραϊσκάκη και η συγκίνησή του για το ευρωπαϊκό «σε ελληνικά χώματα»

Μαρινάκης για μεταγραφές: «Υποχρεωμένοι να κάνουμε την ομάδα κάθε χρόνο πιο δυνατή - Υπάρχει μπάτζετ 30 εκατ. ευρώ»!

Μαρινάκης: «Για τα δύο χρόνια που θα διαρκέσουν τα έργα, ο Ολυμπιακός θα αγωνίζεται στο ΟΑΚΑ»

Το χρονοδιάγραμμα για το νέο «Γ. Καραϊσκάκης»: Πότε ξεκινούν τα έργα

Έτσι θα είναι το «Νέο Καραϊσκάκης»: Το εντυπωσιακό βίντεο της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Μαρινάκης: «Το δικό μας θέατρο των ονείρων - Χωρητικότητα άνω των 53.000 και κόστος πάνω από 250 εκατ. ευρώ»!