Με τον τρόπου που αρμόζει σε ένα ατόφιο μπασκετικό ταλέντο κι έναν παίκτη που δόξασε τη φανέλα με το εθνόσημο, αλλά και αυτή του Πανιωνίου, τιμά ο κόσμος του αθλήματος τον Φάνη Χριστοδούλου. Περίπου 600 φίλαθλοι βρίσκονται αυτή την ώρα στο κλειστό της οδού Αρτάκης στη Νέα Σμύρνη για να χειροκροτήσουν τον πληρέστερο Έλληνα καλαθοσφαιριστή όλων των εποχών.

Ο Φάνης φόρεσε και πάλι τα κυανέρυθρα και πήρε θέση στο παρκέ δίπλα σε παλιούς συμπαίκτες του στον Πανιώνιο, όπως ο αδερφός του Χρήστος και οι Δρελιώζης, Γέλιτς, Λινάρδος, Γάσπαρης, Μποσγανάς και ο κόουτς Κώστας Μίσσας μεταξύ άλλων. Απέναντί τους η άλλη ομάδα με την οποία έλαμψε ο Χριστοδούλου, η Εθνική, με παλαίμαχους αθλητές όπως οι Γαλακτερός, Λημνιάτης, Σκροπολίθας, Χρυσανθόπουλος, Μολφέτας, Βετούλας, Ρεντζιάς, Δημακόπουλος, Πρέλεβιτς, Αλβέρτης, Τζαλαλής, Παπαδάκος, Καμπούρης, Παταβούκας, Σιγάλας και Μπακατσιάς.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Προμηθέας: Ενίσχυση με Ζακ Κάθμπερτσον

«Ο Χουάντσο προτάθηκε στην Παρτίζαν»

Το σχόλιο Διαμαντίδη για την επιστροφή Ομπράντοβιτς και η… χαμογελαστή απάντηση για τον ίδιο

Αγγελόπουλος: «Η τοξικότητα των αιωνίων και οι εθελόδουλοι έχουν διαλύσει τον ανταγωνισμό - Υπήρξα μάρτυρας επεισοδίου»!

Αγγελόπουλος: «Μια πρώτη κουβέντα με Ολυμπιακό για τη SUNEL Arena, τίποτα παραπάνω - Σημαντική η επιστροφή ΠΑΟΚ και Άρη»

Αγγελόπουλος: «Ψίχουλα από το EuroCup, έχουμε επενδύσει 25 εκατ. ευρώ - Δεν σκέφτηκα να φύγω» - Τι είπε για Ηλιόπουλο

Αγγελόπουλος: «Το NBA Europe ανοίγει τον δρόμο για όλους, η Ευρωλίγκα παραμένει κλειστό καρτέλ»!

Επιβεβαίωση παραμονής Σάκοτα στην ΑΕΚ από Αγγελόπουλο: «Ο Ομπράντοβιτς είχε πονοκέφαλο για μέρες όταν τον αντιμετώπιζε»

Ανακοίνωσε Μάλι ο Ολυμπιακός

Ο ενθουσιασμός του κόσμου και η αποθέωση στον Ζέλικο: Η παρακάμερα από την παρουσίαση του Ομπράντοβιτς