Διεθνές φιλικό αγώνα με τη Ραπίντ Βουκουρεστίου θα δώσει ο Άρης στις 4 Σεπτεμβρίου στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όπως είχε ζητήσει και ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων», Μάρτι Κουούζελα, προκειμένου η ομάδα να έχει ευρωπαϊκά παιχνίδια στα πόδια τη, ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ και τα ματς κόντρα στη Ρόμα.

Η ρουμανική ομάδα τερμάτισε πέρυσι στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος της χώρας. Φέτος στις τρεις πρώτες αγωνιστικές έχει μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα, ενώ συμμετέχει και στον πρώτο γύρο του ΟΥΕΦΑ. Στην προηγούμενη φάση απέκλεισε τη Βαρντάρ Σκοπίων και τώρα θα αντιμετωπίσει τη Φέγενορντ. Μέσα στις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί και η ώρα έναρξης του συγκεκριμένου αγώνα.

Εν τω μεταξύ, τα ξημερώματα του Σαββάτου αναχώρησαν για την Ιταλία ο Μάρτι Κούουζελα και ο Γιάννης Μιχαλήτσος προκειμένου να παρακολουθήσουν τους «τζιαλορόσι» στην πρεμιέρα του Καμπιονάτο κόντρα στη Ρετζίνα εκτός έδρας.

Οι παίκτες του Άρη προπονήθηκαν κανονικά το πρωί του Σαββάτου και την Κυριακή ο Φινλανδός τεχνικός τους έδωσε ρεπό.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νίκολιτς: «Νέες προκλήσεις μπροστά μας - Περήφανος που είμαι μέλος της οικογένειας της ΑΕΚ»

«Φιλικό του Παναθηναϊκού με τη Ραπίντ στη Βιέννη στις 15 Ιουλίου»

Οι Ρώσοι συνδέουν τον Παναθηναϊκό με τον Μαξίμ Μπορίσκο για τη θέση του τερματοφύλακα!

Τσορμπατζόγλου: «Τι σημαίνει η απουσία Λουτσέσκου από τη σύσκεψη του ΠΑΟΚ - Τα δεδομένα για Γιαννούλη»

Δεσύλλας: «Τι ισχύει με το κανάλι του Παναθηναϊκού που θα δημιουργηθεί»

Τσακίρης: «Ήθελε πολύ την επέκταση και ο Νίκολιτς και η ΑΕΚ - Τι ισχύει με τις ανανεώσεις Πήλιου, Γιόβιτς και Πινέδα»

Τσανάκας: «Ο Ολυμπιακός τον πρώτο λόγο για Γιαννούλη και θέλει να τελειώσει τη μεταγραφή»

Ηλιόπουλος: «Είμαστε ο λόγος ανησυχίας των αντιπάλων μας» - Νίκολιτς: «Υπέγραψα τα λόγια που είπες, Πρόεδρε»

«Το σύμπαν αποφάσισε ότι θα μείνουμε μαζί»: Επίσημη η επέκταση του πρωταθλητή Νίκολιτς στην ΑΕΚ έως το 2029!

Αποχαιρέτησε τον Ξενόπουλο η Κηφισιά!