Φραστικό επεισόδιο μεταξύ Τζιμπρίλ Σισέ και Γιόσου Σαριέγκι υπήρξε στην προπόνηση του Παναθηναϊκού της Μεγάλης Πέμπτης. Το συμβάν προήλθε από μια διχογνωμία σε ένα γκολ στο οικογενειακό δίτερμα, με τον Νίκο Νιόπλια να στέλνει τους παίκτες του στα αποδυτήρια, όπου λύθηκε και το θέμα.

Τα ευχάριστα νέα όμως για τον Νίκο Νιόπλια ήρθαν από τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα σε αντίθεση με τον Κώστα Κατσουράνη, ο οποίος έκανε αποθεραπεία επειδή είχε αγωνιστεί για 90 λεπτά στο All Star Game τη Μεγάλη Τετάρτη. Ατομικά προπονήθηκαν Σπυρόπουλος και Δάρλας, για τους οποίους εκφράζονται ελπίδες πως θα προλάβουν τον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΣ στα Γιάννινα.

Να διατηρηθούν τα κεκτημένα

Μετά την ανακοίνωση της δέσμης προτάσεων από το ΥΠΕΚΑ, το τελευταίο διάστημα έχουν πραγματοποιηθεί σειρά συναντήσεων εργασίας μεταξύ των εμπλεκόμενων φορέων στο έργο της Διπλής Ανάπλασης για το περιεχόμενο της νέας νομοθετικής ρύθμισης από πλευράς ΥΠΕΚΑ. Στο αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται μάλιστα ο Παναθηναϊκός να λάβει στα χέρια του την πρόταση νομοθετικής ρύθμισης του Υπουργείου.

Πρώτον, να μην χαθούν τα κεκτημένα του γηπέδου, δηλαδή η οικοδομική άδεια καθώς και η απόφαση του ΣτΕ που ξεκαθαρίζει ότι το γήπεδο και οι λοιποί αθλητικοί χώροι είναι απολύτως νόμιμοι και συνταγματικοί.

Δεύτερον, το γεγονός ότι το ΥΠΕΚΑ διατηρεί ακέραια την ευθύνη συνταγματικότητας της νέας ρύθμισης- με άλλα λόγια το ΥΠΕΚΑ θα πρέπει να εξασφαλίσει ότι η νομοθετική ρύθμιση δεν θα «κολλήσει» από το ΣτΕ.

Τρίτον, ο Παναθηναϊκός θέλει να ισχύσει η υπάρχουσα άδεια με τις όποιες αλλαγές και αναθεωρήσεις. Η λογική είναι να μην χαθεί άλλος χρόνος και κυρίως να μην χρειαστεί ο Παναθηναϊκός να επαναλάβει την χρονοβόρα γραφειοκρατική διαδικασία έκδοσης νέας άδειας.
Τέταρτον, παράλληλα με την νομοθετική ρύθμιση τα νέα δεδομένα απαιτούν την αναθεώρηση των συμβάσεων με τον Δήμο. Για τους πράσινους είναι αλληλένδετα τα θέματα της νομοθετικής ρύθμισης και των νέων συμβάσεων.

Πέμπτον, το θέμα του χρονοδιαγράμματος. Ο Παναθηναϊκός από την πρώτη στιγμή επίμονα ζητάει να του επιτραπεί η άμεση έναρξη των διαδικασιών ανέγερσης. Να μην εξαρτάται η τύχη του γηπέδου από την εξέλιξη του εμπορικού κέντρου. Συνεπώς, οι πράσινοι θα ζητήσουν σαφές και συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για το οποίο θα δεσμευτεί τόσο το ΥΠΕΚΑ όσο και ο Δήμος.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ειρωνική ανακοίνωση Βόλου για Γρηγορίου: «Τώρα καταλάβαμε γιατί ήταν τόσο καιρό άνεργος»

ΠΑΟΚ: «Το μήνυμα για τα 100 χρόνια μεταδόθηκε σε ολόκληρο τον κόσμο»!

Τσορμπατζόγλου: «Τι ισχύει με Ζίβκοβιτς, Κένι και Μεϊτέ για ΑΕΚ - Οι σκέψεις Λουτσέσκου για 11άδα»

Τσακίρης: «Τεράστιο το κίνητρο για την ΑΕΚ, να εκμεταλλευτεί τον ρυθμό που έχει - Το πιθανό πλάνο για την 11άδα»

Τσανάκας: «Όταν ο Ολυμπιακός βρέθηκε ξανά στα σχοινιά, έκανε τρεις σερί νίκες»

Δεσύλλας: «Πολλά τα κίνητρα του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι - Η 11άδα του Μπενίτεθ»

Γρηγορίου: «Από δύο τεράστια λάθη του διαιτητή έγινε η ανατροπή»

Μπέος κατά διαιτησίας: «Αλλοίωσε το αποτέλεσμα προκλητικά και ετσιθελικά ο Πολυχρόνης...»

Λιοντάρι που βρυχάται για σωτηρία ο Πανσερραϊκός, άλωσε το Αγρίνιο με σόου Τεϊσέιρα!

Βαθμολογία playouts: Έριξε στη ζώνη του υποβιβασμού την ΑΕΛ Novibet ο απίθανος Πανσερραϊκός!