Γνωρίζοντας ότι τεχνικά υστερούν σε σχέση με τις περισσότερες αντιπάλους τους στο προσεχές Μουντιάλ, οι άνθρωποι της εθνικής της Νέας Ζηλανδίας ποντάρουν πολλά στο μέγεθος. Ο προπονητής της ομάδας, Ρίκι Χέρμπερτ έχει στη διάθεσή του μερικούς από τους πιο ψηλούς παίκτες στη διοργάνωση και θέλει να τους εκμεταλλευτεί καταλλήλως.

Ο Χέρμπερτ έλαβε μέρος ως ποδοσφαιριστής στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1982, όταν η Νεοζηλανδοί αποκλείστηκαν με τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια κόντρα σε Βραζιλία, Σοβιετική Ένωση και Σκωτία. Αυτή τη φορά φαίνεται να έχουν περισσότερη τύχη αφού η κληρωτίδα φέρνει απέναντί τους Ιταλία, Παραγουάη και Σλοβακία. Στόχος του τεχνικού της ομάδας της Ωκεανίας είναι οι παίκτες του να χρησιμοποιήσουν τα σωματικά τους προσόντα.

Ξεχωριστή θέση στα σχέδια του Χέρμπερτ έχουν ποδοσφαιριστές όπως ο Ράιαν Νέλσεν της Μπλάκμπερν και οι επιθετικοί Κρις Κίλεν και Κρις Γουντ οι οποίοι επίσης αγωνίζονται σε αγγλικούς συλλόγους και είναι δυνατοί στο ψηλό παιχνίδι.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το πρώτο μήνυμα του Ντίας μετά το χαμένο πέναλτι στον τελικό: «Απέτυχα, φταίω και απολογούμαι…»

Ο Ινιέστα στο τεχνικό επιτελείο του Μαρόκου

Η μάχη… της πετσέτας: Τα κωμικοτραγικά περιστατικά με τον αναπληρωματικό πορτιέρε στον αφρικανικό τελικό

Η στιγμή που κάνει άπαντες να υποψιάζονται για επιτηδευμένη αστοχία του Ντίας στο πέναλτι του τελικού

Ο Ινφαντίνο καταδίκασε τη συμπεριφορά ορισμένων μελών της εθνικής Σενεγάλης

Ολονύχτια επεισόδια στο Παρίσι, μετά τη λήξη του αγώνα Σενεγάλη – Μαρόκο

Προπονητής Μαρόκου: «Ο Μπραχίμ Ντίας επηρεάστηκε από την ντροπιαστική κίνηση του προπονητή της Σενεγάλης»

Απίθανη στιγμή: Ο Μανέ συνειδητοποιεί ότι του έπαιρνε συνέντευξη ο Άμραμπατ!

Μεντί: «Ας είμαστε σοβαροί, δεν έχασε επίτηδες το πέναλτι ο Μπραχίμ Ντίας»

Μαροκινοί δημοσιογράφοι υποδέχθηκαν με αποδοκιμασίες τον προπονητή της Σενεγάλης στη συνέντευξη Τύπου!