Το αγγλικό ποδόσφαιρο κινδυνεύει να μείνει χωρίς εκπρόσωπο στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, για πρώτη φορά μετά το 2003. Η Τσέλσι παρακολουθεί από το σπίτι της το Τσάμπιονς Λιγκ, η Λίβερπουλ από το ξενοδοχείο, προετοιμαζόμενη για τους αγώνες του Γιουρόπα Λιγκ και το βάρος πέφτει σε Γιουναϊτεντ και Αρσεναλ, που δεν μπαίνουν με τις ιδανικότερες προοπτικές στους επαναληπτικούς αγώνες της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.

Την τελευταία δεκαετία οι αγγλικές ομάδες άφησαν το δικό τους στίγμα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η αναγέννηση της Λίβερπουλ, η είσοδος του Αμπράμοβιτς στην Τσέλσι και η πάντα αξιόπιστη Γιουναϊτεντ έδωσαν τη δική τους λάμψη στον θεσμό. Ακόμα και η Αρσεναλ, που έπεσε «θύμα» των αγγλικών «εμφυλίων», κατάφερε το 2006 να αγωνιστεί στον τελικό του Παρισιού.

Μπείτε στο england365.gr για να διαβάσετε ολόκληρο το κείμενο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Κάνει κρύο έξω»: Η ατάκα του Έμερι για τη μη χειραψία του στον Αρτέτα!

Σε τεντωμένο σχοινί ο Μαρέσκα στην Τσέλσι

«Πώς επιτρέπεται αυτό;»: Ο Αρτέτα ξανά στο στόχαστρο για… σκοτεινές τακτικές απέναντι στην Άστον Βίλα!

Τεσσάρα-δήλωση από την καταιγιστική Άρσεναλ απέναντι στη Βίλα - Θύμα του… εαυτού της η Γιουνάιτεντ, παραπάτησε με Γουλβς

Αδιόρθωτη Τσέλσι, πέταξε ξανά βαθμούς στην έδρα της - Περίπατος της Έβερτον στην έδρα της Νότιγχαμ!

Μπράιτον: Βασικός ο Μίλνερ απέναντι στη Γουέστ Χαμ - Ακόμα 6 παιχνίδια για το απόλυτο ρεκόρ στην Premier League!

Σοβαρό πλήγμα για την Άρσεναλ: Νοκ άουτ για το αποψινό μεγάλο ματς με την Άστον Βίλα ο Ράις!

Premier League: Ντέρμπι κορυφής στο Emirates

Καταγγελία της Νότιγχαμ για τη διαιτησία στο ματς κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι!

Αρτέτα: «Παρακολουθούμε την αγορά-Χρειαζόμαστε 24-25 παίκτες κι έχουμε πολλούς τραυματίες»