Μπορεί η Mercedes GP να είχε τις καλύτερες προϋποθέσεις για να ξεκινήσει τη σεζόν με πολύ καλά αποτελέσματα, έχοντας στα ηνία τον Ρος Μπρον και πίσω από το τιμόνι τον επτά φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή, Μίκαελ Σουμάχερ, όμως τα μέχρι τώρα αποτελέσματα δεν αποδεικνύουν τις προθέσεις της ομάδας.
Ωστόσο, ο διευθύνων σύμβουλος της Mercedes GP,Νικ Φράι, προειδοποιεί ότι θα ήταν ανόητο να ξεγράψουν την ομάδα από τώρα.
«Νομίζω ότι έχουμε μια πολύ δυνατή ομάδα, έχουμε υπέροχους ανθρώπους. Έχουμε τον καλύτερο τεχνικό διευθυντή, τον καλύτερο κατασκευαστή και προμηθευτή στη Φόρμουλα 1 και έχουμε δύο πιλότους… φαινόμενο. Όλα αυτά σημαίνουν ότι πρέπει να είμαστε δυνατοί. Είμαι πολύ αισιόδοξος», τόνισε ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην απόδοση του Μίκαελ Σουμάχερ
«Ο Μίκαελ για εμένα είναι πολύ σημαντικός. Ακόμη και αυτό το Σαββατοκύριακο η ανατροφοδότηση που μας έδωσε ήταν κάτι που δεν έχω ξαναδεί ποτέ πριν»
Τα αποτελέσματα για τη Mercedes GP, φέτος δεν είναι τα αναμενόμενα, καθώς έχει καταφέρει να φτάσει μόνο σε ένα βάθρο, στο τρίτο γκραν πρι της σεζόν στην πίστα της Μαλαισίας, με τον Ρόσμπεργκ να τερματίζει στην τρίτη θέση.
Επιμέλεια: Σταυρούλα Σάββα