Στην Καβάλα θα συνεχίσει οριστικά την καριέρα του ο Τακουάν Ντιν. Ο Αμερικανός γκαρντ έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του στα γραφεία της ΚΑΕ την Τετάρτη κα αναμένεται να αφιχθεί στην Ελλάδα την ερχόμενη Παρασκευή.
Αργά το βράδυ της ίδιας μέρας, ο Ντιν ανακοινώθηκε και επίσημα από τη μακεδονική ΚΑΕ μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
"Η ΚΑΕ Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας ανακοινώνει την απόκτηση του Τακουάν Ντιν, έως το τέλος της φετινής σεζόν.
Ο Τακουάν Ντιν είναι γεννημένος στις 6 Αυγούστου 1983 (26 ετών), έχει ύψος 1,93 και παίζει ως γκαρντ. Ο Ντιν φέτος έπαιξε 15 παιχνίδια με την ισπανική Ουνικάχα, με μέσο όρο 9,3 πόντους (38% στα τρίποντα-40% δίποντα-79% βολές). Με την Ουνικάχα έπαιξε και εννιά παιχνίδια στην Ευρωλίγκα με μέσο όρο 11,7 πόντους (32% στα τρίποντα-48% στα δίποντα-95% στις βολές), ενώ είχε και τρεις εμφανίσεις στην Ευρωλίγκα στο τέλος της σεζόν με την Κάχα Λαμποράλ".
Την ίδια μέρα, πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τους «μπλε» ο Σέντρικ Σίμονς και ο Βαγγέλης Αλεξανδρής τον υπολογίζει για τον κυριακάτικο αγώνα κόντρα στον Πανελλήνιο στην Καλαμίτσα, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής.
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης