Απρόσμενο πρόβλημα με τον Κώστα Καϊμακόγλου προέκυψε στο Μαρούσι. Ο 27χρονος πάουερ φόργουορντ ένιωσε ενοχλήσεις στο στομάχι και δεν συμμετείχε στην προπόνηση της Πέμπτης. Τον επισκέφθηκε κατ’ οίκον γιατρός προκειμένου να του συστήσει την κατάλληλη θεραπευτική αγωγή αλλά και να εκτιμήσει το χρόνο απουσίας του. Προς το παρόν η συμμετοχή του στην αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής κόντρα στον Κολοσσό κρίνεται αμφίβολη.
Aπό το συγκεκριμένο παιχνίδι θα είναι ούτως ή άλλως εκτός αποστολής ο Πατ Καλάθης, που υπέστη κάταγμα αντίχειρα στο αριστερό του χέρι.
Στην σημερινή προπόνηση της ομάδας ωστόσο έδωσε το «παρών» ένας παλιός γνώριμος, Φρανκ Ντέβελι. Ο Αμερικανός στο παρελθόν έχει κοουτσάρει ελληνικές ομάδες όπως η ΑΕΚ και ο Άρης και μάλιστα ήταν αντίπαλος του Αμαρουσίου στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της ιστορίας του, ως προπονητής της ABC Βιέννης (1977).