Με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια να προπονείται και να συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Φερνάντο Σάντος συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με την Καβάλα για την 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Ο Πορτογάλος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που ένιωθε και πλέον θα είναι στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού. Αντίθετα το Σάββατο θα κριθεί η συμμετοχή του Κουτσιανικούλη. Ατομικό ακολούθησε και ο Σνάουτσνερ, ο οποίος δεν υπολογίζεται.

Ο νεαρός μέσος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και η συμμετοχή του θα κριθεί στην προπόνηση του Σαββάτου. Σε περίπτωση που ο πρώην παίκτης του Εργοτέλη δεν μπορέσει να είναι στην αποστολή και με δεδομένες τις απουσίες των Γκαρσία, Ίβιτς και Κοντρέρας θα συμπεριληφθεί στην αποστολή ο Μίγεβιτς από την ομάδα Νέων.

Στα αγωνιστικά ο Μπράις Μουν είναι ένας παίκτης, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει σαν δεξί μπακ στο αρχικό σχήμα. Στην αποστολή θα επιστρέψει μετά από τρεις μήνες ο Λούσιο Φιλομένο, ο οποίος έδειξε πως είναι σε καλή κατάσταση στο φιλικό με την ομάδα Νέων και μάλιστα σκόραρε και τρεις φορές. Το να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα φαντάζει απίθανο καθώς η αποχή του ήταν μεγάλη. Παράλληλα σίγουροι είναι οι Χαλκιάς, Μαλεζάς, Τσιρίλο, Λίνο, Βιτόλο, Φωτάκης και Σορλέν. Σήμερα θα κριθεί η συμμετοχή των Κουτσιανικούλη και Βιεϊρίνια, οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό την Πέμπτη λόγω ενοχλήσεων.

Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Σίγησε» η φωνή του Ολυμπιακού και του «Γ. Καραϊσκάκης», Στάθης Γαβάκης

Ντέρμπι τίτλου σε Τούμπα και Λεωφόρο – Κρίνεται η κορυφή στα playoffs της Stoiximan Super League

Playoffs χωρίς αντίκρισμα: Στη σκιά του Κυπέλλου η μάχη για τις θέσεις 5-8

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ: Το «τριφύλλι» ψάχνει αντίδραση, η Ένωση διπλό τίτλου σε ένα ιστορικό αθηναϊκό ντέρμπι

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Οι «ασπρόμαυροι» θέλουν ανάσα και οι «ερυθρόλευκοι» να δώσουν συνέχεια στο όνειρο

Φαβορί για υποβιβασμό η ΑΕΛ Novibet: Οι πιθανότητες σύμφωνα με το Football Meets Data

Ερασιτεχνική ΑΕΛ: «Ελπίζαμε ότι οι εποχές της Χούντας έχουν περάσει ανεπιστρεπτί»

Τσορμπατζόγλου: «Φαβορί το δίδυμο Μεϊτέ-Ζαφείρης για τη μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ»

Τσανάκας: «Αυτά πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός για να φύγει νικητής από την Τούμπα»

Δεσύλλας: «Προβάδισμα η τριάδα στην άμυνα - Η πιθανή 11άδα του Παναθηναϊκού με ΑΕΚ»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.