Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, η οποία θα προβληθεί από την κρατική τηλεόραση στις 12 Απριλίου, παραχώρησε ο Νίκος Γκάλης, μιλώντας τόσο για την περιπετειώδη και λαμπρή καριέρα του στα ελληνικά παρκέ, όσο και για την ίδια του τη ζωή. Ο «Νικ» του ελληνικού μπάσκετ, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην αιφνίδια απόφασή του να αποχωρήσει από την ενεργό δράση, τον Οκτώβριο του 1994, σε αναμέτρηση του Παναθηναϊκού απέναντι στους Αμπελόκηπους στο «Κλειστό του Μετς», χαρακτηρίζοντάς την ως «μία προσωπική απόφαση που πήρε σαν άντρας».

«Δεν κατηγορώ κανέναν. Πήρα την απόφασή μου σαν άντρας και έβαλα τέλος», κομμάτι από όσα δήλωσε ο «ζωντανός θρύλος» του ελληνικού μπάσκετ και πρωτεργάτης της επιτυχίας της εθνική Ελλάδος, στο Ευρωμπάσκετ του 1987.

Ο πρώην καλαθοσφαιριστής του Άρη και του Παναθηναϊκού, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις σχέσεις του με τον Παύλο Γιαννακόπουλο, από τότε που ήταν παίκτης των «πρασίνων» μέχρι και τη βράβευσή του στο «Final Four» της Αθήνας. «Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μεταξύ μας», δήλωσε σχετικά, προσθέτοντας μάλιστα πως στη βράβευσή του, οι δύο άνδρες είχαν εγκάρδιο χαιρετισμό.

Επιμέλεια: Ανδρέας Κριαράς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube