Φοβερά παράπονα για τη διαιτησία του Χάουαρντ Γουέμπ στον ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας με την Τσέλσι εξέφρασε ο προπονητής της Άστον Βίλα, Μάρτιν Ο’Νιλ, μετά την ήττα της ομάδας του με 3-0. Ο συνήθως ήρεμος Ιρλανδός τεχνικός διαμαρτυρήθηκε για τη μη αποβολή του Τζον Τέρι για σκληρό μαρκάρισμα στον Τζέιμς Μίλνερ στο 75’, αλλά και για ένα πέναλτι που δεν δόθηκε σε ανατροπή του Γκάμπριελ Αγκμπονλαχόρ από τον Τζον Όμπι Μίκελ στο 16’.

«Ο Τζέιμς είναι τυχερός που θα συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο. Ο Τέρι θα μπορούσε να του είχε τερματίσει την καριέρα. Ήταν ένα ύπουλο μαρκάρισμα και θα έπρεπε να τιμωρηθεί με κόκκινη κάρτα, ενώ απέμεναν 15 λεπτά και το σκορ ήταν 1-0. Επίσης δεν μας δόθηκε ένα πέναλτι στην αρχή του αγώνα. Ας εφαρμόσουν τους κανόνες. Τα ίδια είχαν γίνει και το Φλεβάρη στον τελικό του Λιγκ Καπ με τη Μαν. Γιουνάιτεντ, όταν ο διαιτητής δεν απέβαλε τον Βίντιτς. Ήρθαμε δύο φορές στο ‘Γουέμπλεϊ’ και αδικηθήκαμε με αποφάσεις που αποδείχθηκαν καθοριστικές για την έκβαση των αγώνων», τόνισε ο τεχνικός των «χωριατών».

Δείτε το σκληρό φάουλ του Τζον Τέρι:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Κάνει κρύο έξω»: Η ατάκα του Έμερι για τη μη χειραψία του στον Αρτέτα!

Σε τεντωμένο σχοινί ο Μαρέσκα στην Τσέλσι

«Πώς επιτρέπεται αυτό;»: Ο Αρτέτα ξανά στο στόχαστρο για… σκοτεινές τακτικές απέναντι στην Άστον Βίλα!

Τεσσάρα-δήλωση από την καταιγιστική Άρσεναλ απέναντι στη Βίλα - Θύμα του… εαυτού της η Γιουνάιτεντ, παραπάτησε με Γουλβς

Αδιόρθωτη Τσέλσι, πέταξε ξανά βαθμούς στην έδρα της - Περίπατος της Έβερτον στην έδρα της Νότιγχαμ!

Μπράιτον: Βασικός ο Μίλνερ απέναντι στη Γουέστ Χαμ - Ακόμα 6 παιχνίδια για το απόλυτο ρεκόρ στην Premier League!

Σοβαρό πλήγμα για την Άρσεναλ: Νοκ άουτ για το αποψινό μεγάλο ματς με την Άστον Βίλα ο Ράις!

Premier League: Ντέρμπι κορυφής στο Emirates

Καταγγελία της Νότιγχαμ για τη διαιτησία στο ματς κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι!

Αρτέτα: «Παρακολουθούμε την αγορά-Χρειαζόμαστε 24-25 παίκτες κι έχουμε πολλούς τραυματίες»