Στους οπαδούς των «πρασίνων» αφιέρωσε το πρωτάθλημα ο Νικόλας Πατέρας, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τους ευχαριστήσει για τη συμπαράσταση που έδειξαν στην ομάδα κατά τη διάρκεια όλης της χρονιάς. Ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον επικείμενο τελικό του Κυπέλλου με τον Άρη, ενώ απέφυγε να απαντήσει στο θέμα της παραμονής τους ή όχι στην προεδρία του συλλόγου.

«Το πρωτάθλημα αυτό το αφιερώνω στους οπαδούς μας επειδή έζησαν διάφορες καταστάσεις φέτος, πολλές από τις οποίες δεν ήταν οι καλύτερες. Τους ευχαριστώ με αυτόν τον τρόπο για τη στήριξη που έδειξαν τόσο σε μένα και τη διοίκηση του συλλόγου, όσο και στον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές. Χωρίς αυτούς δεν θα είχαμε πάρει το πρωτάθλημα».

«Είναι ένα από τα πιο καθαρά πρωταθλήματα. Το κερδίσαμε με την αξία μας και δεν μας το χάρισε κανένας, αφού αποδείξαμε πως είχαμε την καλύτερη ομάδα
».

Για την παραμονή του ή όχι απάντησε: «Θα δούμε αν θα μείνω μετά τη λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Άρη και να δώσουμε τα πάντα για να το πάρουμε».

Επιμέλεια: Νίκος Μάρκου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το γκολ του απίθανου Ρέτσου και τα υπόλοιπα highlights από τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού

Ψυχωμένος Ολυμπιακός, νίκη-δήλωση με 10 παίκτες και τέλος στο αήττητο του Παναθηναϊκού!

Φωτιά στην κορυφή της Stoiximan Super League: Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Ολυμπιακός σε απόσταση 2 βαθμών, ευκαιρία για ΠΑΟΚ

Αριθμητικό πλεονέκτημα για τον Παναθηναϊκό, αποβλήθηκε με δύο κίτρινες σε τρία λεπτά ο Σάλιακας

Κοντά στο 2-0 ο Ολυμπιακός, ελάχιστα άουτ η κεφαλιά του Φρόιλερ

Το τετ α τετ Ηλιόπουλου-Κουτέσα πριν το ματς και οι πανηγυρισμοί: Η παρακάμερα της νίκης της ΑΕΚ επί του ΟΦΗ

Γρηγορίου: «Ένα ήσυχο απόγευμα, το κάναμε αγχωτικό - Να εκμεταλλευτούμε το βατό μας πρόγραμμα»

Απείλησε στην κόντρα ο Τετέι, τον πρόλαβε ο Πιρόλα

Το μαρκάρισμα του Πιρόλα στον Τετέι και οι διαμαρτυρίες για αποβολή

Ο Ρέτσος με μονοκόμματο σουτ το 1-0 για τον Ολυμπιακό!