Η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας μετά το 2-0 επί της Τότεναμ θα φέρει και χρήματα στα ταμεία της Πόρτσμουθ. Συγκεκριμένα η ομάδα θα λάβει 900.000 λίρες για την συμμετοχή της στον μεγάλο τελικό απέναντι στην Τσέλσι αλλά και περίπου ένα εκατομμύριο λίρες από τα τηλεοπτικά δικαιώματα του αγώνα.

Τα ποσά αυτά σαφώς και είναι μικρά σε σύγκριση με το σύνολο των χρεών της Πόρτσμουθ, αλλά όπως υποστηρίζουν από την ομάδα θα καλύψουν κάποιες άμεσες ανάγκες. Υπολογίζεται ότι τα χρήματα που οφείλoνται αγγίζουν τα 76 εκατομμύρια λίρες.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Κάνει κρύο έξω»: Η ατάκα του Έμερι για τη μη χειραψία του στον Αρτέτα!

Σε τεντωμένο σχοινί ο Μαρέσκα στην Τσέλσι

«Πώς επιτρέπεται αυτό;»: Ο Αρτέτα ξανά στο στόχαστρο για… σκοτεινές τακτικές απέναντι στην Άστον Βίλα!

Τεσσάρα-δήλωση από την καταιγιστική Άρσεναλ απέναντι στη Βίλα - Θύμα του… εαυτού της η Γιουνάιτεντ, παραπάτησε με Γουλβς

Αδιόρθωτη Τσέλσι, πέταξε ξανά βαθμούς στην έδρα της - Περίπατος της Έβερτον στην έδρα της Νότιγχαμ!

Μπράιτον: Βασικός ο Μίλνερ απέναντι στη Γουέστ Χαμ - Ακόμα 6 παιχνίδια για το απόλυτο ρεκόρ στην Premier League!

Σοβαρό πλήγμα για την Άρσεναλ: Νοκ άουτ για το αποψινό μεγάλο ματς με την Άστον Βίλα ο Ράις!

Premier League: Ντέρμπι κορυφής στο Emirates

Καταγγελία της Νότιγχαμ για τη διαιτησία στο ματς κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι!

Αρτέτα: «Παρακολουθούμε την αγορά-Χρειαζόμαστε 24-25 παίκτες κι έχουμε πολλούς τραυματίες»