Η χτεσινή ήττα από την Λάρισα, μπορεί να μην ήταν το χειρότερο νέο για τον Πανιώνιο, καθώς όπως αποδείχτηκε στη σημερινή προπόνηση που έγινε στο «Απήλιον» τις 11 το πρωί έξι παίκτες της ομάδας αποκόμισαν σημαντικά προβλήματα από το χτεσινό παιχνίδι. Ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Παράσχος είδε τους Σιόβα, Γιόνσον, Κουμορτζί, Όμο, Τσότσαλιτς και Κούκετς να απουσιάζουν από το σημερινό πρόγραμμα λόγω προβλημάτων.

Συγκεκριμένα, ο Σιόβας υπέστη κάταγμα ρινικού οστού και σήμερα το απόγευμα θα επισκεφθεί ειδικό ΩΡΛ για να διαπιστωθεί κατά πόσο θα πρέπει να υποβληθεί σε επέμβαση. Ο Γιόνσον, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις έχει υποστεί θλάση στο δεξί προσαγωγό, ενώ ο Κουμορτζί ταλαιπωρείται από έντονες ενοχλήσεις στα δύο κάτω άκρα. Τσότσαλιτς και Κούκετς αποκόμισαν αιμάτωμα στον τετρακέφαλο από χτυπήματα αντιπάλων, ενώ ο Όμο μετά από σκληρό τάκλιν υπέστη κάκωση ποδοκνημικής και στο γόνατο.

Το ιατρικό επιτελείο της ομάδας της Νέας Σμύρνης υπό την επίβλεψη του κ. Κατσιφαράκη θα εξετάσει σήμερα το απόγευμα τους ποδοσφαιριστές που αντιμετωπίζουν πρόβλημα, πλην του Σιόβα, έτσι ώστε να μπορέσει να γίνει η εκτίμηση για τον ακριβή χρόνο απουσίας τους από τους αγωνιστικούς χώρους.

Το μόνο ίσως ευχάριστο που πρόεκυψε στην σημερινή προπόνηση, είναι ότι προπονήθηκε κανονικά ο Μάρτιον Λάτκα, ενώ ο Μάριος Νικολάου ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Επιμέλεια: Διονύσης Καμπάς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube