Παίκτης του Άρη θα παραμείνει ο Χαβιέ Κάμπορα. Εντός της ημέρας αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο μάνατζερ του Αργεντινού επιθετικού, Φαμπιάν Μπασουάλδο, για να ρυθμιστούν οι τελικές λεπτομέρειες της συμφωνίας για τη συνέχιση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Ο 30χρονος άσος, που φέτος έχει 9 γκολ σε 22 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, θα υπογράψει συμβόλαιο για δύο χρόνια.
Νοκ άουτ και ο Νέτο
Αυξάνονται τα προβλήματα για τον Έκτορ Κούπερ εν όψει της αναμέτρησης της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη». Μετά τους τιμωρημένους Νασούτι, Γκαρσία, Κάμπορα και Ναφτί, απών θα είναι και ο Ντάρσι Νέτο. Ο Βραζιλιάνος μπακ έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και ο Αργεντινός προπονητής του Άρη δεν προτίθεται να ρισκάρει τη συμμετοχή του εν όψει και του τελικού Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό το επόμενο Σάββατο (24/4).
Στο μεταξύ, η αποστολή του Άρη αποφασίστηκε να καταλύσει σε ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης όταν θα έρθει στην Αθήνα για τον τελικό του Κυπέλλου. Ο Έκτορ Κούπερ θέλει η ομάδα του να είναι απομακρυσμένη από το κέντρο και να καταλύσει σε ένα… ησυχαστήριο, προκειμένου οι παίκτες του να είναι αφοσιωμένοι στον μεγάλο αγώνα.