Συνέχεια στις απογοητευτικές εμφανίσεις των τελευταίων εβδομάδων έδωσε ο Άντι Μάρεϊ. Ο Βρετανός γνώρισε πρόωρο αποκλεισμό από τη συνέχεια του τουρνουά «Μάστερς» στο Μόντε Κάρλο και κινδυνεύει να χάσει την τέταρτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης (στην οποία και βρίσκεται). Ο Μάρεϊ αποκλείστηκε με 2-0 σετ (6-2, 6-1) από τον Γερμανό Φίλιπ Κολσράιμπερ. Βίοι αντίθετοι για τον Ναδάλ που παίζει στο αγαπημένο του χώμα και το… απολαμβάνει!

Με συνοπτικές διαδικασίες αποκλείστηκε από τη συνέχεια του τουρνουά Μάστερς ο Άντι Μάρεϊ. Ο Σκωτσέζος συνεχίζει να απογοητεύει το τελευταίο διάστημα με τις εμφανίσεις του και -αυτή τη φορά- παραδόθηκε αμαχητί στις ορέξεις του Γερμανού αντιπάλου του. Η αγωνιστική πτώση του Βρετανού ίσως να έχει συνέπεια και στην βαθμολογική κατάταξη, εκεί όπου ο Χουάν Μαρτίν ντελ Πότρο καραδοκεί. Συγκεκριμένα, αν φτάσει μέχρι τα ημιτελικά, ο Αργεντινός θα ρίξει τον Μάρεϊ από την τέταρτη θέση.

Αντιθέτως, το… γνωστό πρόσωπό του όταν αγωνίζεται στο χώμα δείχνει ο Ράφα Ναδάλ. Ο Ισπανός απέκλεισε τον Ολλανδό Τιέμο ντε Μπάκερ με 2-0 σετ (6-1, 6-0), ξεκινώντας με το δεξί τις υποχρεώσεις του. Μπορεί ο αντίπαλος να μην ήταν μεγάλης δυναμικότητας, αλλά ο τενίστας από τη Μαγιόρκα παρουσίασε τα στοιχεία που τον έχουμε συνηθίσει στις χωμάτινες επιφάνειες. Άλλωστε, ο Ναδάλ έχει κατακτήσει έξι φορές τον συγκεκριμένο τίτλο και αντιμετωπίζει το τουρνουά ως τη μεγάλη του ευκαιρία να επιστρέψει στις πρωτιές. Επόμενος αντίπαλος του Ισπανού, ο Γερμανός Μίκαελ Μπέρερ.

Επιμέλεια: Βαγγέλης Αυγουστής

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube