Ήταν που ήταν στραβό το κλήμα για τον Νίκολας Άρτσε στην ΑΕΚ, οδηγεί και ο ίδιος τον «γάιδαρο» στο να το… φάει ολοκληρωτικά.

Κατά τη διάρκεια της απογευματινής προπόνησης, ο Αργεντινός αμυντικός κλήθηκε από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς να αντικαταστήσει τον Κώστα Μανωλά (που υπέστη κάκωση), ωστόσο -επικαλούμενος τραυματισμό- αρνήθηκε να συμμετάσχει στο διπλό.

Ο Βασίλης Δημητριάδης, που επενέβη, ενημερώθηκε από τον Άρτσε ότι αντιμετωπίζει κάποιες ενοχλήσεις -που τον εμπόδιζαν, μάλιστα, να φορτσάρει και στο ατομικό πρόβλημα που ακολουθούσε. Όταν, ωστόσο τον ρώτησε αν το ιατρικό τιμ ήταν ενήμερο για τα πρόβλημά του και εισέπραξε αρνητική απάντηση, ήρθε σε επαφή με τον Σταύρο Αδαμίδη, που αποφάσισε να κληθεί ο παίκτης σε απολογία.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εξασφάλισε τη θετική γνωμοδότηση για την Τούμπα ο ΠΑΟΚ

Διαγωνισμός του Μουσείου Ιστορίας της ΑΕΚ: Κληρώνει τη φανέλα Βάργκα με Άρη

ΑΕΚ: Επιστρέφει μετά τη διακοπή ο Βάργκα - Η πορεία της αποκατάστασης θα κρίνει τη συμμετοχή του με ΟΦΗ

Ζητά και άλλα εισιτήρια ο Ολυμπιακός για τη Λειβαδιά

Επίθεση Άρη σε Βρούτση: «Η υποκρισία σας ξεχειλίζει, εσείς ο ίδιος ''πυροβολείτε'' το ποδόσφαιρο - Αλλάξτε απόφαση»!

Τσακίρης: «Τι φέρνει για την ΑΕΚ η απουσία του Βάργκα ενόψει Βόλου - Το συμπέρασμα με Γκεοργκίεφ και ο Αλεξίου»

Νικολακόπουλος: «Οι αλλαγές με Πουέρτα και μπακ στον Ολυμπιακό»

ΠΑΕ ΑΕΚ για τα γενέθλια του Μάριου Ηλιόπουλου: «Συνέχισε να μας εμπνέεις την πίστη και το πάθος για κορυφή»

Στην τελική ευθεία για το ματς με τον Παναιτωλικό με τους γνωστούς απόντες ο ΠΑΟΚ

Δεσύλλας: «Ενδεχομένως με Ουναϊ ως 10άρι και Λιβάι Γκαρσία δεξιά ο Παναθηναϊκός με Καλαμάτα»

TAGS: A.E.K.