Την ποινή του 8ετούς αποκλεισμού απ’ όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις που είχε επιβάλει πριν από ένα χρόνο η UEFA στην Πομπέντα για «στημένο» παιχνίδι, επικύρωσε το Διεθνές Αθλητικό Δικαστήριο της Λοζάνης(CAS). Με ισόβιο αποκλεισμό από κάθε δραστηριότητα του ποδοσφαίρου τιμωρήθηκε ο πρόεδρος της ομάδας της ΠΓΔΜ, Αλεξάνταρ Ζάμπρκανετς.

Η Πομπέντα κατηγορήθηκε ότι ηττήθηκε σκοπίμως από την Πιούνικ(Αρμενία), στην αναμέτρηση της πρώτης προκριματικής φάσης του Champions League τη σεζόν 2004-05. «Η FK Πομπέντα αποκλείεται για 8 χρόνια από όλες τις διοργανώσεις της UEFA, με έναρξη της ποινής της από τη σεζόν 2009-2010», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση που εξέδωσε το CAS.

Ο πρώην αρχηγός του συλλόγου, Νικόλτσε Ζντραβέβσκι, ο οποίος αντιμετώπιζε την ίδια κατηγορία με τον πρόεδρο Ζαμπρκανετς, τη γλύτωσε, καθότι η ποινή που του είχε επιβάλλει η UEFA ακυρώθηκε από το CAS.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το πρώτο μήνυμα του Ντίας μετά το χαμένο πέναλτι στον τελικό: «Απέτυχα, φταίω και απολογούμαι…»

Ο Ινιέστα στο τεχνικό επιτελείο του Μαρόκου

Η μάχη… της πετσέτας: Τα κωμικοτραγικά περιστατικά με τον αναπληρωματικό πορτιέρε στον αφρικανικό τελικό

Η στιγμή που κάνει άπαντες να υποψιάζονται για επιτηδευμένη αστοχία του Ντίας στο πέναλτι του τελικού

Ο Ινφαντίνο καταδίκασε τη συμπεριφορά ορισμένων μελών της εθνικής Σενεγάλης

Ολονύχτια επεισόδια στο Παρίσι, μετά τη λήξη του αγώνα Σενεγάλη – Μαρόκο

Προπονητής Μαρόκου: «Ο Μπραχίμ Ντίας επηρεάστηκε από την ντροπιαστική κίνηση του προπονητή της Σενεγάλης»

Απίθανη στιγμή: Ο Μανέ συνειδητοποιεί ότι του έπαιρνε συνέντευξη ο Άμραμπατ!

Μεντί: «Ας είμαστε σοβαροί, δεν έχασε επίτηδες το πέναλτι ο Μπραχίμ Ντίας»

Μαροκινοί δημοσιογράφοι υποδέχθηκαν με αποδοκιμασίες τον προπονητή της Σενεγάλης στη συνέντευξη Τύπου!