Στις προπονήσεις επέστρεψαν τη Δευτέρα οι παίκτες του Άρη έπειτα από το ρεπό που τους είχε δοθεί, από τον Ντέιβιντ Μπλατ, την Κυριακή. Οι «κίτρινοι» αντιμετωπίζουν την Πέμπτη (22/04, 19:00) τον Πανελλήνιο στην Κυψέλη, στο εξ αναβολής παιχνίδι της 24ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ των ανδρών.

Από την πρωινή προετοιμασία απείχε –για προσωπικούς λόγους- ο Νίκος Αργυρόπουλος. Ο 32χρονος γκαρντ, ωστόσο θα προπονηθεί κανονικά το απόγευμα.

Όσον αφορά στον Νίκο Χατζηβρέττα, που ταλαιπωρείται από θλάση στην αριστερή γάμπα, πήρε μέρος κανονικά στο πρωινό πρόγραμμα που περιελάμβανε βάρη και σουτ. Πάντως για την κατάσταση του, το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, θα έχει ολοκληρωμένη εικόνα έπειτα από την προπόνηση των 18:00.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube