Ο Σάσα Βασίλιεβιτς αποτελεί από τους πιο σταθερούς -σε απόδοση- παίκτες της ομάδας μπάσκετ του Κολοσσού. Ο 31ετών γκαρντ και MVP της 22ης αγωνιστικής της Α1 μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου για την αναμέτρηση του προηγούμενου Σαββάτου με τον Ολυμπιακό, για τους φιλάθλους των «θαλασσί», αλλά και για το επικείμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.
Δείξαμε ότι είμαστε καλή ομάδα
«Πιστεύω ότι κάναμε ένα καλό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αλλά όπως και πέρσι το χάσαμε στο τέλος, στα τελευταία δύο – τρία λεπτά. Ίσως η έλλειψη συγκέντρωσης από την πλευρά μας και η μεγαλύτερη εμπειρία του αντιπάλου σε τέτοιες καταστάσεις να ήταν τα στοιχεία που έκριναν το ματς. Θεωρώ, όμως, ότι δείξαμε για άλλη μια φορά ότι είμαστε μία πολύ καλή ομάδα».
Τι να πεις για τους φιλάθλους μας;
«Οι φίλαθλοί μας… τι να πεις για τους φιλάθλους μας; Ήταν υπέροχοι και αυτή τη φορά. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ και από μένα και από τα υπόλοιπα παιδιά για την υποστήριξή τους».
Το πιο σημαντικό παιχνίδι της σεζόν
«Πρόκειται για άλλο ένα μεγάλο παιχνίδι. Εμείς θέλουμε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό να παίξουμε δυνατά και να αφήσουμε στο παρκέ όλη μας την ενέργεια. Να δώσουμε την καρδιά μας μέσα στο γήπεδο. Ο ΠΑΟΚ έχει παίκτες με εμπειρία, φέτος δημιούργησε μία πολύ καλή ομάδα. Ως σύλλογος έχει μεγαλύτερο όνομα και ιστορία από εμάς και στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα έχει και τη συμπαράσταση των φιλάθλων του. Για τον ίδιο τον ΠΑΟΚ το μεταξύ μας παιχνίδι είναι το πιο σημαντικό της σεζόν, εν αντιθέσει με μας που θα πάμε να παίξουμε χωρίς πίεση και άγχος».
Από αγωνιστικής πλευράς, εξακολουθούν να υφίστανται τα μικροπροβλήματα για τον τεχνικό του Κολοσσού, Γιάννη Σφαιρόπουλο αφού στην προπόνηση της Τρίτης δεν μετείχαν οι Κώστας Χαρίσης και Θοδωρής Ζάρας. Ο Έλληνας σέντερ που υπέστη θλάση στον προσαγωγό δεν θα δώσει το «παρών» με τον ΠΑΟΚ ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή στον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό στο Βενετόκλειο. Όσον αφορά στον 23χρονο γκαρντ που απέχει τις τελευταίες εβδομάδες από την προετοιμασία λόγω αιματώματος στον τετρακέφαλο, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.
Όσον αφορά στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου με το "τριφύλλι" στο Βενετόκλειο, οι διοικούντες την ΚΑΕ εξέδωσαν την εξής ανακοίνωση για την διάθεση των εισιτηρίων:
"Η αναμέτρηση της 26ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 28 Απριλίου και η ΚΑΕ ΒΑΠ Κολοσσός ανακοινώνει την προπώληση των εισιτηρίων από την Πέμπτη 22/4.
Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται από τα γραφεία της ΚΑΕ στην Πλατεία Βρούχου 1 (έναντι Μητρόπολης) από τις 10.00’ έως τις 15.00’ και στοιχίζουν 25 Ευρώ για όλες τις θύρες.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 22410-22261".