Αρκετά βελτιωμένοι σε σχέση με το ματς της Γλυφάδας θα πρέπει να παρουσιαστούν στον Άρη, ώστε να ισοφαρίσουν τον Παναθηναϊκό, στους ημιτελικούς των play off της Α1 βόλεϊ ανδρών, όπως δήλωσε ο Χρήστος Κιόσης. Οι «κίτρινοι» υποδέχονται το «τριφύλλι» την Πέμπτη στο κλειστό των Βασιλικών (17:00, Novasports1) και στόχος τους δεν είναι άλλος απ’ το να κάνουν το 1-1 στη σειρά, που κρίνεται στις τρεις νίκες.

«Θεωρώ ότι το παιχνίδι αυτό δεν θα έχει καμία σχέση μ΄ αυτό που δώσαμε την περασμένη Δευτέρα στο γήπεδο της Γλυφάδας. Όχι μόνο από αγωνιστικής άποψης, αλλά και βάσει του γεγονότος ότι θα έχουμε κοντά τον κόσμο μας, που μας δίνει δύναμη σε κάθε εντός έδρας αναμέτρηση. Τη Δευτέρα δεν παίξαμε καλά στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, γεγονός που δεν μας επέτρεψε να διεκδικήσουμε το θετικό αποτέλεσμα. Σίγουρα, αν είχαμε κατακτήσει το δεύτερο σετ, μπορεί η εξέλιξη του αγώνα να ήταν διαφορετική. Αλλά, όλα αυτά πλέον ανήκουν στο παρελθόν. Όσον αφορά τον δεύτερο αγώνα με τον Παναθηναϊκό, δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να επαναλάβουμε τα ίδια λάθη.

Η αλήθεια είναι ότι στο πρώτο παιχνίδι ο αντίπαλός μας κυριάρχησε σε όλους τους τομείς, σε αντίθεση μ΄ εμάς, που δεν μπορέσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Ελπίζω αύριο να παρουσιαστούμε καλύτεροι και να πάρουμε εύκολα ή δύσκολα τη νίκη, που θα μας επιτρέψει να ισοφαρίσουμε τον Παναθηναϊκό και να δούμε με άλλο μάτι τη συνέχεια, εκμεταλλευόμενοι τη μεγάλη ευκαιρία της παρουσίας μας στα ημιτελικά», σημείωσε ο κεντρικός του Άρη στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

Ο Γιώργος Οικονομίδης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και οι Θεσσαλονικείς θα παραταχθούν πλήρεις για τη νίκη.

Στο μεταξύ, τη στήριξη του κόσμου ζήτησε για το αυριανό παιχνίδι το ΤΑΠ Άρης με ανακοίνωση που εξέδωσε.

«Το ΤΑΠ ΑΡΗΣ ΜΑΡΜΟΥΡΗΣ καλεί όλους τους φιλάθλους της ομάδας να στηρίξουν την προσπάθειά της στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο κλειστό γήπεδο των Βασιλικών το απόγευμα της Πέμπτης (22/4/2010) στις 17:00 για την 2η αγωνιστική της ημιτελικής φάσης των πλέι-οφ της Α1 ανδρών. Όπως σε κάθε αγώνα, έτσι και σ΄ αυτόν, ο κόσμος του ΑΡΗ καλείται να παραβρεθεί στο γήπεδο για να βοηθήσει το έργο της αγαπημένης του ομάδας, αποφεύγοντας, ωστόσο, να παρεκτραπεί».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Τασιάς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επαναπατρίζει την Ανθή Βασιλαντωνάκη με ηγεμονικό συμβόλαιο ο Πανιώνιος!

Έκλεισαν με νίκες τη regular season Παναθηναϊκός & Ολυμπιακός - Η βαθμολογία και τα ζευγάρια των playoffs

Volley League Γ - 22η αγωνιστική: Kρίσιμα ματς στην τελευταία αγωνιστική της regular season

Οι καλύτερες στιγμές από τη νίκη του Παναθηναϊκού στον τελικό του Κυπέλλου

Η απονομή του Κυπέλλου Ελλάδας στον Παναθηναϊκό, με Αγραπιδάκη και Πρωτοψάλτη να σηκώνουν την κούπα!

Ανδρεόπουλος: «Έχουμε κάνει τα πάντα με τον Παναθηναϊκό, αλλά Κύπελλο δεν είχαμε - Αφιερωμένο στη Θύρα 13»!

Η ανάρτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την κατάκτηση του Κυπέλλου από την ομάδα βόλεϊ

Η «Χρυσή Βίβλος» του Κυπέλλου Βόλεϊ Ανδρών: Έφτασε τις 7 κατακτήσεις ο Παναθηναϊκός!

O ατσάλινος Παναθηναϊκός το Κύπελλο με ανατροπή, ο Φλοίσβος το χειροκρότημα με την αξία του!

Παναθηναϊκός-Φλοίσβος: Τελικός στη Λάρισα με ξεκάθαρο φαβορί που πρέπει να... προσέχει!