Αν υπάρχει κάτι που χαρακτηρίζει τον Marilyn Manson, αυτό είναι η πρόκληση. Αναμφισβήτητα, ακόμη και αυτοί που λατρεύουν να τον μισούν, το παραδέχονται. Ο πιο εκκεντρικός rock star των τελευταίων δύο δεκαετιών, έχει τον τρόπο για να συγκεντρώνει πάνω του τα βλέμματα.

Από το 1989 που βρίσκεται στο μουσικό στερέωμα, η μουσική του αλλά και ο τρόπος που εκφράζεται σαν καλλιτέχνης, έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Κάποιοι, στο παρελθόν, τον έχουν κατηγορήσει ως τον κύριο υπεύθυνο για την κατάντια της αμερικανικής νεολαίας. Αυτός, όμως, το… βιολί του.

Στη χώρα μας-με τη γνωστή του ιδιότητα, αυτή του μουσικού- ήρθε για πρώτη φορά το 2005 στο Rockwave. Λίγοι, όμως, είναι αυτοί που γνωρίζουν πως η… δική τους Marilyn, εκτός από μουσικός δηλώνει και ζωγράφος.

Από τις 28 Απριλίου έως και τις 2 Μαΐου, όσοι επιθυμούν να γνωρίσουν την άλλη πτυχή του ταλέντου του Manson, μπορούν να το κάνουν αν επισκεφτούν την έκθεση με τίτλο… «Hell, etc», που θα πραγματοποιηθεί στον Πολυχώρο Πολιτισμού Αθηναΐς(Ώρες λειτουργίας : 10:00 –22:00).

Τα έργα του εκκεντρικού καλλιτέχνη τα οποία θα εκτεθούν στη χώρα μας αυτές τις μέρες, θα είναι ακουαρέλες και ακρυλικό σε χαρτί, καθώς επίσης υπογεγραμμένες και αριθμημένες λιθογραφίες.

Την καριέρα του ως ζωγράφος, την ξεκίνησε το 1990(παράλληλα με τη δημιουργία του πρώτου του συγκροτήματος «Marilyn Manson & The Spooky Kids»). Από το 2001 έως σήμερα, έχει πραγματοποιήσει εκθέσεις ζωγραφικής σε όλο τον κόσμο (Los Angeles, Βερολίνο, Παρίσι, Κολωνία, Ρωσία, Βραζιλία, Ελβετία, Φλόριντα). Τα έργα του έχουν εκτεθεί σε Μουσεία και σε μεγάλους οίκους δημοπρασιών.

Ευχόμαστε καλή διασκέδαση σε όσους επισκεφτούν την έκθεση με τα έργα του εκκεντρικού καλλιτέχνη. Οι υπόλοιποι, μπορούν να πάρουν μία «γεύση» από τις ικανότητες του Marilyn Manson στον καμβά, βλέποντας το παρακάτω βίντεο.



Επιμέλεια: Κώστας Τσούγκος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το επικό vintage Dior της Bieber στην Coachella το έχεις δει σε τηλεοπτική σειρά. Το θυμάσαι;

Eurovision 2026: Το απίθανο cover της Antigoni στο My Number One της Παπαρίζου (με πλάνα 21 χρόνια πριν)

Κωνσταντίνος Αργυρός: Άφωνος μπροστά στην αποθέωση του κόσμου στο Βουκουρέστι

Eurovision 2026: H Antigoni πέρασε από τη Φουρέιρα και οι δυο τους άναψαν Fuego στη σκηνή με το Jalla

Άννα Βίσση: Τι αποκάλυψε στην τελευταία της εμφάνιση στο Hotel Ερμού μετά από 10 χρόνια

Lady Gaga: Ένα στάδιο της τραγούδησε το Happy Birthday, με τούρτα δώρο και δεν ήξερε που να τη βάλει

Ήβη Αδάμου: Αποχαιρέτησε τη Μαρινέλλα με ένα τρυφερό βίντεο της σπουδαίας ερμηνεύτριας να νανουρίζει την κόρη της

Ιστορική στιγμή: Η εμφάνιση της Μαρινέλλας στην πρώτη ψυχαγωγική εκπομπή της τηλεόρασης

Άννα Βίσση: Με τη φωτογραφία της Μαρινέλλας και φανερή φόρτιση στη σκηνή

Αντώνης Ρέμος: Το τραγούδι που αφιέρωσε στη Μαρινέλλα και τα λόγια του