Ένα όνομα που είχε ακουστεί και τη προηγούμενη μεταγραφική περίοδο ακούγεται και πάλι για τον Ολυμπιακό. Ο λόγος για τον Ζόραν Τόσιτς, τον οποίο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παραχωρούσε ως δανεικό, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» δεν έκαναν τελικά το βήμα για να τον αποκτήσουν. Σύμφωνα με την εφημερίδα «ΦΩΣ» όμως, ο Σέρβος (που παίζει δανεικός στην Κολόνια) βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο και ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς φαίνεται να έχει μιλήσει μαζί του.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα αναφέρει ότι ο αγαπημένος «Ντάρκο» των φίλων του Ολυμπιακού έχει αναλάβει να πείσει τον Τόσιτς και μάλιστα, έχει ήδη μιλήσει με τον μάνατζέρ του στην Ισπανία. Βέβαια, τόσο από το περιβάλλον του 23χρονου, όσο και από την πλευρά του Κοβάσεβιτς διαψεύδεται ότι υφίσταται κάποιο θέμα, κάτι όμως που είναι λογικό λόγω του ότι η ομάδα υποστηρίζει ότι δεν ασχολείται με μεταγραφές, τουλάχιστον την τωρινή περίοδο.

Δεν αποκλείεται η περίπτωση του να προχωρήσει στο μέλλον για τον Ολυμπιακό, αφού η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται διατεθειμένη να τον παραχωρήσει δανεικό και τη νέα σεζόν. Ο διεθνής Σέρβος έχει 10 συμμετοχές στην Μπουντεσλίγκα (έξι ως βασικός) και έχει πετύχει τέσσερα γκολ.

Επιμέλεια: Βαγγέλης Αυγουστής

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ρέτσος: «Δείξαμε ότι το θέλαμε περισσότερο - Το χρειαζόμουν αυτό το γκολ»

Αλγουαθίλ: «Δίκαια φτάσαμε στη νίκη - Αφού αποβλήθηκε ο Σάλιακας, έπρεπε να γίνει το ίδιο και με τον Αντίνο»

Όλα τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στο Καραϊσκάκη

Βιντεοκλήση Μαρινάκη με Ρέτσο στα αποδυτήρια: «Κερδίσατε και τον Παναθηναϊκό και τον διαιτητή»

Νίστρουπ: «Ηλίθια ήττα, μεγάλη απογοήτευση - Ξεχνάμε τις 5 πρώτες αγωνιστικές, θα ξεχάσουμε και αυτό το ματς»

Φαν Ντρόνγκελεν: «Χάσαμε πολλές μονομαχίες, πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι»

Κάνγκουα: «Δεν παίξαμε καλά, είναι κάτι που βαραίνει τους πάντες - Θα δουλέψουμε και θα επανέλθουμε»

Ρέτσος: «Ήταν μεγάλη νίκη για την ομάδα, τη χρειαζόμασταν - Μου είχε πει ο Σάλιακας ότι δεν θα βάλω κεφαλιά, αλλά σουτ»

Μάριους: «Χαρούμενος για το πρώτο μου ντέρμπι, ξέρουμε ότι έχει ιδιαίτερη σημασία»

Παναγιώτης Ρέτσος: Αρχηγός με όλη τη σημασία της λέξης - Tα τρομερά στατιστικά του στο ντέρμπι!