Συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια… Στο χθεσινό πρόβλημα του Βασίλη Τοροσίδη ήρθε να προστεθεί κι άλλο ένα με θύμα αυτή τη φορά τον Ιεροκλή Στολτίδη.

Ο έμπειρος μέσος του Ολυμπιακού αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και εκτός απροόπτου θα απουσιάσει από το πρώτο παιχνίδι των play-offs κόντρα στον Άρη (Τετάρτη, 18:00) στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Αγωνία για «Τόρο»

Την Δευτέρα θα εκτιμηθεί η κατάσταση του Βασίλη Τοροσίδη και το ακριβές χρονικό διάστημα που θα απουσιάσει από τους αγωνιστικούς χώρους. Ο Έλληνας μπακ τραυματίστηκε χθες και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις έχει υποστεί κάκωση σε γάμπα και αχίλλειο.

Σίγουρα θα χάσει τον αγώνα με τον Άρη, ενώ εκφράζονται φόβοι πως θα είναι απών και από το δεύτερο αγώνα της διαδικασίας των play-offs με αντίπαλο την ΑΕΚ (2/5) στο Καραϊσκάκη.

* Η αυριανή προπόνηση των Πειραιωτών θα αρχίσει στις 18:00.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπράτσος: «Με ικανοποιεί η εικόνα μας, είμαστε καλή ομάδα»

Δεσύλλας: «Αλλαγές και φρεσκάρισμα από Μπενίτεθ, πολύ πιθανό το ντεμπούτο Ερνάντεθ»

Χιμένεθ: «Λυπηρό παιχνίδι από μεριάς μας και τίποτε άλλο, δεν μπορώ να καταλάβω...»

Τσακίρης: «Η τεράστια ευκαιρία της ΑΕΚ στην Τούμπα και το μοναδικό δίλημμα του Νίκολιτς»

Τσορμπατζόγλου: «Μεγάλο το κίνητρο στον ΠΑΟΚ, το ντέρμπι θα κριθεί στις λεπτομέρειες - Ανοιχτά τα πάντα για την 11άδα»

Μεντιλίμπαρ: «Πρέπει να είμαστε πιο επικίνδυνοι, ειδικά με αριθμητικό πλεονέκτημα - Χρειάζεται ταχύτητα και υπομονή»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τις ισοπαλίες Ολυμπιακού και Άρη

Λεβαδειακός: Πολλά παράπονα για τη διαιτησία με Ολυμπιακό - Περιμένει την αντίδραση των αρμόδιων

Μπλόκο στη Λιβαδειά για τους «ερυθρόλευκους»: Τα highlights της λευκής ισοπαλίας στο Λεβαδειακός-Ολυμπιακός

Παπαδόπουλος: «Στην προπόνηση είδα σκυμμένα κεφάλια, αλλά οι παίκτες μου αντέδρασαν»