Κάλεσμα στον κόσμο της ΑΕΚ να στηρίξει περισσότερο την ομάδα μπάσκετ του συλλόγου στον κρίσιμο για τη σωτηρία αγώνα με τον Ηλυσιακό την Τετάρτη κι όχι να βρεθεί μαζικά μόνο στο παιχνίδι ποδοσφαίρου με τον ΠΑΟΚ για τα play-offs απηύθυνε η «Ένωση 1924» με ανακοίνωσή της, που υπογράφει ο πρόεδρος Κυριάκος Χήνας. Αναλυτικά:

«Εάν δεν αλλάξει κάτι, την Τετάρτη αγωνίζονται οι ομάδες ποδοσφαίρου και μπάσκετ της ΑΕΚ την ίδια ακριβώς ώρα. Πρόκειται για το κλασικό δίλημμα του Ελκυστικού ή του Απαραίτητου.

Στο ελκυστικό ποδόσφαιρο η ομάδα έχει μεν μια κρίσιμη αναμέτρηση, αλλά όχι καθοριστική για την επιβίωσή της. Το δοξασμένο τμήμα μπάσκετ (το πρώτο που έφερε συλλογικό ευρωπαϊκό τίτλο στην Ελλάδα) παλεύει στον πιο κρίσιμο αγώνα της ιστορίας του. Εάν δυστυχώς συμβεί αυτό που δεν μπορούμε ούτε καν να αναφέρουμε, τότε η αξία και το όνομα της ΑΕΚ δεν θα είναι πια αυτά που είναι τώρα.

Απευθύνουμε τη θερμή παράκληση σε κάθε Ενωσίτη να αξιολογήσει τους δύο αγώνες με αυτό το μακροπρόθεσμο κριτήριο και με την καθοριστική παρουσία του στο Ελληνικό να υπερασπίσει την αξιοπρέπεια της κοσμαγάπητης ομάδας μας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Υποβλήθηκε σε επέμβαση ο Μπράουν

Πετρίδης: «Από την πρώτη μέρα φάνηκε τι πρεσβεύει ο Ομπραντοβιτς και τι σημαίνει για τον κόσμο του Παναθηναϊκού»

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον Νιλικίνα

Το συλλεκτικό μπλουζάκι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τη μεγάλη επιστροφή του Ομπράντοβιτς

Αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό ο Φαλ: «Σας ευχαριστώ για όλα, ένιωσα από την αρχή σαν στο σπίτι μου»

Γιαννακόπουλος: «Το '24 ευρωπαϊκό, το '25 γήπεδο στολίδι, το '26 επιστροφή βασιλιά - Τα καλύτερα είναι μπροστά μας»

«Πλήρωσε» το στοίχημα ο Φουρνιέ και έβαψε κόκκινο το μούσι του!

Μένει Παρτίζαν και δεν ακολουθεί τον Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό ο Μάτοβιτς

«Η ιστορία συνεχίζεται»: Η φωτογραφία Ομπράντοβιτς και Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο άγαλμα του Παύλου

Η έκπληξη των οπαδών στον Γιαννακόπουλο - Του τραγούδησαν για τα γενέθλιά του

TAGS: A.E.K.