Στην πολύ καλή αμυντική λειτουργία του ΠΑΟΚ στάθηκε ο Λεονάρντο, αιτιολογώντας την ισοπαλία στο ντέρμπι των «Δικεφάλων». Ο μέσος της ΑΕΚ μιλώντας σε εκπροσώπους του Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης αναφέρθηκε και στον επόμενο αγώνα της «Ένωσης» στην έδρα του Ολυμπιακού.

«Πιστεύω ότι η ομάδα έπαιξε καλά, αλλά δεν δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και αυτό δεν μας βοήθησε για να πάρουμε τη νίκη. Να δούμε πως θα πάει τώρα ο αγώνας του Άρη με τον Ολυμπιακό. Εμείς από την πλευρά μας κοιτάμε μπροστά και πάμε στο Καραϊσκάκη για να πάρουμε το αποτέλεσμα. Να κρατήσουμε τα καλά από την σημερινή μας απόδοση και να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας. Θέλαμε τη νίκη, προσπαθήσαμε όλοι μας, είχαμε και την ευκαιρία του Μαντούκα», για να ολοκληρώσει λέγοντας: «Ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ καλή ομάδα, με πολύ δεμένη άμυνα μια γέμισε καλά τους χώρους και εμπόδιζε εμάς να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Εμείς πάμε μόνο για το διπλό στο Καραϊσκάκη και εκεί θα τα δώσουμε όλα».

Νέμεθ: «Πρέπει να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό»

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του Κρίστιαν Νέμεθ. Ο Ούγγρος επιθετικός παραδέχτηκε πως η εικόνα της ομάδας του ήταν κακή, ενώ τόνισε την κρισιμότητα του επόμενου αγώνα στο «Καραϊσκάκη».

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Δεν μας βγήκαν κάποια πράγματα που θέλαμε και ήρθε το 0-0. Είναι δύσκολο και το επόμενο ματς με τον Ολυμπιακό. Ήρθαμε ισόπαλοι και θα πρέπει να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό αν θέλουμε κάτι να πετύχουμε. Σήμερα δεν νομίζω ότι παίξαμε καλά, σίγουρα μπορούμε να παίξουμε καλύτερα. Στον χρόνο που έχουμε θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας και να φανούμε καλύτεροι»

Επιμέλεια: Νίκος Μάρκου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.