Tη σημασία του επόμενου αγώνα του ΠΑΟΚ κόντρα στον Άρη για τα πλέι-οφ τόνισε ο αμυντικός του «Δικεφάλου» Μίρκο Σαβίνι. Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στο χθεσινό ισόπαλο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, ενώ μίλησε και για την καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας.

«Το παιχνίδι με τον Άρη μετά τα χτεσινά αποτελέσματα είναι πολύ σημαντικό. Είναι άλλωστε το επόμενο. Έχουμε τώρα δύο συνεχόμενα παιχνίδια στην έδρα μας. Είναι σημαντικό να κερδίσουμε την Κυριακή γιατί παίζουμε στην έδρα μας και δεύτερο θα φτάσουμε στους επτά βαθμούς και θα ελέγχουμε καλύτερα την βαθμολογία των πλέι-οφ».

Στη συνέχεια ο Ιταλός αμυντικός αναφέρθηκε στο χτεσινό ισόπαλο παιχνίδι με την ΑΕΚ:«Θέλαμε να κερδίσουμε, πήγαμε για τη νίκη. Ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο το παιχνίδι ήταν πιο δύσκολο. Θα ήταν σημαντικό να είχαμε κερδίσει αλλά αφού έχασε ο Ολυμπιακός, ο βαθμός είναι θετικός καθώς τον πιάσαμε στην κορυφή». Ο πρώην παίκτης της Παλέρμο δεν θέλησε να μιλήσει για την προσωπική του απόδοση, αλλά εστιάστηκε στην συνολική καλή παρουσία του ΠΑΟΚ στο χτεσινό παιχνίδι: «Δεν θέλω να αναφερθώ στην δική μου απόδοση. Θεωρώ ότι είναι θετικό ότι κρατήσαμε το μηδέν πίσω. Την προηγούμενη εβδομάδα ο προπονητής μας, έκανε πολλές δοκιμές στην άμυνα και δεν ξέραμε ποιοι θα αγωνιστούν. Όταν έβγαλε τη ενδεκάδα μάθαμε και εμείς ποιος θα παίξει που. Τα εύσημα για την καλή άμυνα δεν είναι μόνο οι τέσσερις παίκτες πίσω, αλλά όλη η λειτουργία της ομάδας. Το ίδιο και επιθετικά, όλη η ομάδα επιτίθεται, όχι μόνο οι επιθετικοί»

Επιμέλεια: Διονύσης Καμπάς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φαβορί για υποβιβασμό η ΑΕΛ Novibet: Οι πιθανότητες σύμφωνα με το Football Meets Data

Ερασιτεχνική ΑΕΛ: «Ελπίζαμε ότι οι εποχές της Χούντας έχουν περάσει ανεπιστρεπτί»

Τσορμπατζόγλου: «Φαβορί το δίδυμο Μεϊτέ-Ζαφείρης για τη μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ»

Τσανάκας: «Αυτά πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός για να φύγει νικητής από την Τούμπα»

Δεσύλλας: «Προβάδισμα η τριάδα στην άμυνα - Η πιθανή 11άδα του Παναθηναϊκού με ΑΕΚ»

Σύνδεσμοι φίλων ΠΑΟΚ: «Τα χρήματα δόθηκαν στις οικογένειες των θυμάτων - Σκοπός τα αδέλφια μας να μην ξεχαστούν ποτέ»

Τσακίρης: «Ερωτηματικό ο ρυθμός, να δείξει η ΑΕΚ ότι πάει μόνο για τη νίκη - Οι σκέψεις Νίκολιτς για την 11άδα»

Πόμπο: «Κλειδί για τη νίκη ότι είχαμε @ρχιδι@»

Ματέους: «Αργήσαμε να αντιδράσουμε μετά το πρώτο γκολ που δεχτήκαμε»

Αντωνόπουλος: «Είχα πει ότι το κλάμα του Αλμύρα και άλλων παιδιών θα μας έδινε δύναμη»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.