Την κατάκτηση του νταμπλ και για την επόμενη σεζόν, έθεσε ως στόχο του Παναθηναϊκού ο Τζιμπρίλ Σισέ σε αποκλειστική του συνέντευξη στη ΣΠΟΡ Fm Web TV του www.sport-fm.gr.

Ο Γάλλος άσος παρευρέθηκε σε εκδήλωση της Adidas στο The Mall Athens, με αφορμή την παρουσίαση της συλλεκτικής φανέλας του Παναθηναϊκού, για την κατάκτηση του νταμπλ και μίλησε εκτός των άλλων και για την μελλοντική παρουσία του «τριφυλλιού», αλλά και για την κλήση του στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής.

Συνέντευξη στον Ανδρέα Κριαρά

Μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες, καθώς εκπληρώσατε την υπόσχεση που είχατε δώσει για την κατάκτηση του νταμπλ. Ποιος είναι ο στόχος για την επόμενη χρονιά;

«Ο στόχος και για την επόμενη χρονιά είναι η κατάκτηση του νταμπλ και να παίξουμε ακόμα καλύτερα. Ξέρω ότι είναι δύσκολο να πάμε καλύτερα, ωστόσο αυτό επιθυμώ για εμένα και την ομάδα».

Για την συμμετοχή στο Champions League της επόμενης περιόδου;

«Είναι δύσκολη διοργάνωση… Το ξέρω γιατί βγήκα πρωταθλητής Ευρώπης με τη Λίβερπουλ το 2005. Έχουμε πολύ καλή ομάδα και στόχος μας είναι να αγωνιστούμε καλά και να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται στη διοργάνωση».

Ποιο το μυστικό ενός χαρισματικού σκόρερ;

«Δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο μυστικό. Χρειάζεται πολύ δουλειά και προσήλωση σε αυτό που κάνεις».

Για τη συμμετοχή του στο προσεχές Μουντιάλ;

«Δεν ξέρω ακόμα… Περιμένω τον προπονητή μου για να δω τί θα κάνω»

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φρενίτιδα από τους οπαδούς της ΑΕΚ: Sold out το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την τελευταία αγωνιστική!

Συνέχισε το ατομικό ο Γαλανόπουλος στον Άρη

Δεσύλλας: «Τα θετικά και τα αρνητικά του Παναθηναϊκού στην Τούμπα»

Τσανάκας: «Στον Ολυμπιακό πρέπει να σκεφτούν και να αποφασίσουν…»

Ντέμης: «Δεν έχω ξαναδεί τόσο ακίνδυνο Ολυμπιακό με Μεντιλίμπαρ - Στήθηκε καταπληκτικά από τον Νίκολιτς η ΑΕΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ έχει αλλοιώσει την εικόνα του εδώ και δυο μήνες - Κλονισμένη η πίστη των παικτών»

Τσακίρης: «Η ωριμότητα της ΑΕΚ, τα ''καλά'' του +5 και το πλεονέκτημα που… αγόρασε με το διπλό στο Φάληρο»

Αποφόρτιση στον Παναθηναϊκό μετά την ισοπαλία της Τούμπας - Ειδικό πρόγραμμα ο Πάλμερ-Μπράουν, θεραπεία και ο Κοντούρης!

Μπέος για Μπούση: «Δεν τοποθετήθηκε για το καταφανέστατο πέναλτι»

Τάισον: «Το να τα παρατήσουμε δεν ήταν ποτέ επιλογή μας»