Την ώρα που η McLaren παρουσιάζεται ως η πιο σταθερή ομάδα των γκριντ με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος των κατασκευαστών αλλά και των οδηγών με εκπρόσωπο της τον Τζένσον Μπάτον, ο Αυστραλός πιλότος της Red Bull, Μαρκ Γουέμπερ, μιλά για τα τέσσερα πρώτα γκραν πρι του πρωταθλήματος και την εικόνα της Red Bull.

Παρά το γεγονός ότι οι «κόκκινοι ταύροι» είναι πολύ γρήγοροι στις κατατακτήριες δοκιμές, κατακτώντας και τις τέσσερις Πολ Ποζίσιον, έχουν καταφέρει να πάρουν μόλις… μια νίκη,

«Δεν φταίει κανένας άλλος, μόνο εμείς. Ξέρουμε ότι το βαθμολογικό σύστημα μεταβάλλεται πολύ γρήγορα. Πέρυσι στα μέσα της σεζόν ήμουν σε πολύ καλή θέση και αυτό είναι που θέλω να κάνω πάλι», τόνισε ο Αυστραλός και συμπλήρωσε :

«Η συνέπεια είναι πολύ σημαντική. Έχουμε δει ότι το μονοθέσιο μας είναι γρήγορο παντού, απλά χρειαζόμαστε καθαρούς αγώνες. Δεν είμαστε εκεί που θα θέλαμε, αλλά θέλουμε να βελτιωθούμε. Οι ομάδες που έχουν πάρει τα αποτελέσματα, το έχουν καταφέρει γιατί το αξίζουν»

Επιπλέον, δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι και οι τρεις ομάδες, που βρίσκονται στην κορυφή, McLaren, Ferrari και Mercedes GP είναι πολύ επικίνδυνες, ενώ μπορούν να αλλάξουν πολύ γρήγορα.

Επιμέλεια : Σταυρούλα Σάββα

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube