Παρελθόν φαίνεται να αποτελεί ο Ανδρέας Παντελή από τον Ηρακλή! Μετά από συζήτηση αργά το βράδυ της Πέμπτης με εκπροσώπους της κατάληψης, αποφασίστηκε να μην λάβει μέρος στα διοικητικά δρώμενα της ΠΑΕ. Ο ίδιος ο Κύπριος επιχειρηματίας φέρεται να έχει δηλώσει ότι για αυτόν έχει κλείσει οριστικά το κεφάλαιο «Γηραιός». Κύμα προσφυγών αναμενεται από Δευτέρα, εφόσον δεν αλλάξει κάτι.

Ο κόσμος πιστεύει πως η καλύτερη λύση τη δεδομένη στιγμή είναι ο σύλλογος να στηριχθεί σε παράγοντες που προέρχονται από την οικογένεια του Ηρακλή, ενώ ο Γ.Σ Ηρακλής έχει ετοιμαστεί και σήμερα (30/4) κατέθεσαν όλα τα απαραίτητα έγγραφα στο Πρωτοδικείο για τον διορισμό διοίκησης στην ΠΑΕ την προσεχή Δευτέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες είχε προηγηθεί επικοινωνία με τον Δήμο Πολύκαρπο, στενό συνεργάτη του Αντώνη Ρέμου, ο οποίος τους είπε ότι με 200 χιλιάδες ευρώ η ομάδα μπορεί να πορευθεί, ενώ υπάρχει ένα ποσό γύρω στις 500 χιλιάδες ευρώ που θα μπει στο ταμείο αρχές Ιουνίου, από τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Βέβαια, το μεγαλύτερο μέρος αυτού είναι ήδη δεσμευμένο προς τρίτους και βέβαια σε καμία περίπτωση δεν είναι δυνατό να καλυφθούν οι απαιτήσεις των ποδοσφαιριστών.

Αντιπροσωπεία των οργανωμένων βρέθηκαν στην πρωινή προπόνηση της ομάδας, με πολλούς από τους παίκτες να δηλώνουν ότι τη Δευτέρα θα προχωρήσουν σε προσφυγές. Εάν συμβεί κάτι τέτοιο, ο Ηρακλής θα είναι αντιμέτωπος να βρεθεί στη Δ' Εθνική.

Πάντως, δεν μπορεί να αποκλειστεί η πιθανότητα να μην έχει πει την τελευταία του λέξη ο Αντρέας Παντελή και να επανέλθει στο προσκήνιο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube