Ο τεράστιος, ο λατρεμένος ανά την υφήλιο Prince of Darkness, έρχεται να ροκάρει στο TerraVibe Park το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου και να μας παρουσιάσει επιτυχίες από την εποχή των Black Sabbath έως το φετινό δέκατο προσωπικό του album “Scream”, στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας του!

Ο Ozzy Osbourne μεσουράνησε ως τραγουδιστής στο ιστορικό συγκρότημα των Black Sabbath, τους πατριάρχες του heavy metal, έγινε δεκτός για ένα καφέ στον Λευκό Οίκο, έχει κάνει την ζωή της οικογένειας του reality, και έχει βάλει στο μάτι να χριστεί ιππότης.

Γεννημένος στο βιομηχανικό Birmingham της Αγγλίας στις 3 Δεκεμβρίου του 1948 ο Ozzy (πραγματικό όνομα John Michael Osbourne) ούτε μπορούσε να φανταστεί ότι στο μέλλον θα γραφόταν το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία της Rock μουσικής, και ότι θα αποτελούσε με τους Black Sabbath ένα από τα πιο καταλυτικά σχήματα τόσο στο metal χώρο όσο και στη rock μουσική γενικότερα.



Αφήνοντας τους Black Sabbath to 1979 o Ozzy ξεκίνησε την προσωπική του καριέρα και μας χάρισε έως σήμερα εννέα προσωπικά albums με το δέκατο, “Scream”, να έρχεται τον Ιούνιο. Το “καινούργιο” ουρλιαχτό του Ozzy, “Let Me Hear Your Scream” ακούστηκε πριν λίγες ημέρες, σε επεισόδιο της αμερικάνικης σειράς CSI:New York.

Το '82 ήταν μια σημαδιακή χρονιά. Τότε συνέβη το πασίγνωστο περιστατικό, όπου ο Ozzy κατά τη διάρκεια live εμφάνισης έκοψε με τα δόντια του το κεφάλι μίας νυχτερίδας, πράγμα που του έδωσε τεράστια δημοσιότητα, άλλα και τον ακολουθεί από τότε (όπως δήλωσε χρόνια μετά, είχε σκοπό να την ελευθερώσει, αλλά ήταν ήδη νεκρή, οπότε…).

Ο Ozzy το 2009 επέλεξε για βασικό κιθαρίστα στις ζωντανές εμφανίσεις του, "a guy from Greece -not the musical (Grease), the country"! Και το όνομα του εκλεκτού: Kώστας Καραμητρούδης, γνωστός και ως Gus G, από το ελληνικό metal band «Firewind». Έτσι θα έχουμε και εμείς την ευκαιρία να καμαρώσουμε έναν από τους καλύτερούς κιθαρίστες στη παγκόσμια μουσική σκηνή.

Ο Ozzy Osbourne, το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου με την τεράστια παρουσία του θα αλώσει τη σκηνή του TerraVibePark και θα μας χαρίσει στιγμές τρομακτικής συγκίνησης!!!

Μια εκρηκτική συναυλία για τους λάτρεις του πραγματικού ροκ!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Η ημερομηνία έναρξης προπώλησης των εισιτηρίων θα ανακοινωθεί σύντομα!

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Τα πρώτα 2500 εισιτήρια κοστίζουν 39 €

Μετά την εξάντλησή τους το εισιτήριο γενικής εισόδου θα κοστίζει 45 €

Το εισιτήριο της διακεκριμένης θέσης κοστίζει 75 €

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νατάσα Θεοδωρίδου: Ανέβασε την Κοκκίνου στη σκηνή στο Κατράκειο και τα...σπασαν (ποιοι ήταν από κάτω;)

Eurovision: Η αποκάλυψη της Φουρέιρα για τη λιποθυμία της πριν το Jury Show το 2018 στη Λισαβόνα

Βέρτης: Μια 3χρονη πιτσιρίκα από την Τουρκία τον έπεισε να την κάνει repost τραγουδώντας το «Αν είσαι ένα αστέρι»

Κέλλυ Κελεκίδου: Συγκινεί με το τραγούδι της «Άγγελέ μου» αφιερωμένο στη Γωγώ Μαστροκώστα

Eurovision 2026: Νικήτρια η Βουλγαρία στον μεγάλο τελικό της Βιέννης - Στη δέκατη θέση η Ελλάδα

Eurovision 2026: Εντυπωσιακή εμφάνιση, ο Akylas μάγεψε τη Βιέννη!

Eurovision 2026: Η διπλή ελληνική «σφραγίδα» πίσω από το εντυπωσιακό φόρεμα της Delta Goodrem

Eurovision 2026: Η σύγκρουση του Akyla με το σκηνικό στο Jury Show. Ρίξτε ένα ξεμάτιασμα

Akylas στην DW για τη Eurovision: «Ούρλιαζα, χοροπηδούσα σαν το κατσίκι - Έχω κλάψει όσο δεν έχω κλάψει στη ζωή μου»!

Eurovision: Η Κύπρος πέρασε στον τελικό!