Στην αποστολή της ΑΕΚ για το παιχνίδι της τρίτης αγωνιστικής των πλέι-οφ κόντρα στον Άρη την Πέμπτη (κι όχι την Τετάρτη λόγω της απεργίας των υπαλλήλων του ΟΑΚΑ) συμπεριλήφθηκε ο Ίσμαελ Μπλάνκο. Παρόλα αυτά η συμμετοχή του θα κριθεί τις επόμενες ημέρες. Ο Αργεντινός επιθετικός ακολουθεί ακόμη συντηρητική αγωγή για το πρόβλημα που έχει στο δόντι και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί αύριο.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στην… προεπιλογή πήρε όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του, δηλαδή, 21 άτομα.

Στην αποστολή βρίσκεται ο Γιώργος Αλεξόπουλος, αλλά και οι Καφές, Αραούχο που έχουν συμπληρώσει επτά κίτρινες κάρτες. «Μέσα» είναι και ο Κουτρομάνος για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του, καθώς ο νεαρός μπακ είχε παίξει φέτος μόνο κόντρα στη Βασλούι στη Ρουμανία τον Αύγουστο. Εκτός έμεινε ο Μάκος ο οποίος είναι τιμωρημένος, αλλά και οι Άλβες, Ταχτσίδης, Ρίκκα, Λούκατς, Φροξυλιάς και Άρτσε.

Αναλυτικά οι παίκτες που συμπεριέλαβε στην αποστολή ο Ντούσαν Μπάγεβιτς: Σάχα, Αραμπατζής, Μαϊστόροβιτς, Γεωργέας, Γιάχιτς, Μανωλάς, Καράμπελας, Αραούχο, Αλεξόπουλος, Καφές, Λαγός, Μαντούκα, Χέρσι, Γιαχάγια, Γκερέιρο, Γκέντσογλου, Τζιμπούρ, Μπλάνκο, Νέμεθ, Σκόκο, Λεονάρντο, Κουτρομάνος.

Στην Εθνική Ουγγαρίας (U-21) o Νέμεθ

Στην Εθνική Ολυμπιακή ομάδα (U-21) της Ουγγαρίας κλήθηκε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας, Κρίστιαν Νέμεθ, για το φιλικό παιχνίδι Νορβηγία-Ουγγαρία, που θα διεξαχθεί στη Νορβηγία στις 28 Μαΐου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νικολακόπουλος: «Οι αλλαγές με Πουέρτα και μπακ στον Ολυμπιακό»

ΠΑΕ ΑΕΚ για τα γενέθλια του Μάριου Ηλιόπουλου: «Συνέχισε να μας εμπνέεις την πίστη και το πάθος για κορυφή»

Στην τελική ευθεία για το ματς με τον Παναιτωλικό με τους γνωστούς απόντες ο ΠΑΟΚ

Δεσύλλας: «Ενδεχομένως με Ουναϊ ως 10άρι και Λιβάι Γκαρσία δεξιά ο Παναθηναϊκός με Καλαμάτα»

Τσορμπατζόγλου: «Με νίκη στο Αγρίνιο και σωστή δουλειά, ο ΠΑΟΚ θα βλέπει ουσιαστικά τον στόχο του τίτλου»

Αθανασίου: «Μόνο εύκολο δεν είναι το έργο του Παναθηναϊκού με Καλαμάτα - Επιστρέφει το 4-4-2»

Σταματέλος: «Χωρίς πολλές αλλαγές στη Λιβαδειά ο Ολυμπιακός - Ζητούμενο το αποτέλεσμα και μετά η εμφάνιση»

Κετσετζόγλου: «Ίσως δούμε και με Βόλο την ΑΕΚ με έναν επιθετικό - Αγωνία για Βάργκα»

«Ο Ιορντανέσκου μιλά με τον Ηρακλή - Σε πίεση ο Ματσάρι πριν τον Άρη

Έντονη δυσαρέσκεια σε Άρη και Ηρακλή για την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών

TAGS: A.E.K.