Συνεχείς επαφές με τους υπεύθυνους της Σούπερ Λίγκας έχουν από χθες το απόγευμα οι παράγοντες του Άρη, ύστερα από τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο κέντρο της Αθήνας. Το ενδεχόμενο να αναβληθεί ξανά ο σημερινός αγώνας με την ΑΕΚ είναι ανοιχτό, αν και η αποστολή των «κιτρίνων» βρίσκεται από χθες στην πρωτεύουσα και παρακολουθούσε τις εξελίξεις. Οι Θεσσαλονικείς περιμένουν την ενημέρωση των αρμόδιων φορέων για να μάθουν αν θα διεξαχθεί απόψε (19:00, www.sport-fm.gr / NovaΣΠΟΡ FM 94,6 / ΣΚΑΪ) το ματς στο ΟΑΚΑ.

Στο αγωνιστικό μέρος, οι παίκτες του Άρη θέλουν τη νίκη, η οποία θα τους επιτρέψει να ελπίζουν στην κατάκτηση της δεύτερης θέσης. Οι «κίτρινοι» επιθυμούν να αντιστρέψουν το βαρύ κλίμα που έχει διαμορφωθεί μετά την ήττα στην Τούμπα και οι τρεις βαθμοί αποτελούν μονόδρομο, προκειμένου να παραμείνουν κοντά στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ.

Το πλάνο του Κούπερ

Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Σηφάκη και στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, τους Νέτο, Κουλουχέρη, Ρονάλντο και Αράνο. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Πρίττας και ο Γκαρσία, έχοντας στα πλάγια τον Μεριέμ (δεξιά) και τον Κάλβο (αριστερά). Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Κόκε και ο Κάμπορα. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Πέσκοβιτς, Ορτίθ, Φερνάντες, Χαβίτο, Τζόνσον, Αντού και Ναφτί.

Νασούτι: «Θέλω να μείνω»

Την επιθυμία να παραμείνει παίκτης του Άρη επανέλαβε ο Κριστιάν Νασούτι, μιλώντας στην εφημερίδα της Αργεντινής «Ole». «Έχω ενθουσιαστεί στον Άρη και θέλω να μείνω περισσότερα χρόνια. Εξαρτάται από μία καλή διαπραγμάτευση. Ελπίζω η Ρίβερ να αποδεχτεί την πρόταση του Άρη και να συνεχίσω να βελτιώνομαι εδώ. Αισθάνομαι πολύ άνετα στη Θεσσαλονίκη. Ελπίζω κάποια στιγμή να γυρίσω στη Ρίβερ, αλλά επειδή δυσκολεύτηκα να έρθω στην Ευρώπη, θέλω να συνεχίσω», τόνισε ο 26χρονος αμυντικός.

* Τα εισιτήρια για τον αγώνα Άρης-ΑΕΚ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Χαμός στην ανοιχτή προπόνηση του Παναιτωλικού, αποκαλυπτήρια για το άγαλμα του Τιτόρμου

Νέο υπερσύγχρονο πούλμαν για τον Παναθηναϊκό - Τι απεικονίζεται σε αυτό!

Στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη ο Ράφα Μιρ!

Παγκάκης: «Το σημείο που θα κρίνει τη μεταγραφή του Λιβάι στον Παναθηναϊκό - Γι' αυτό τον θέλει ο Νίστρουπ»

Στον ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2030 ο Τομ Λουσέ

Τζαλίδης: «Η μεγάλη διαφορά της ΑΕΚ σε σχέση με πέρσι - Περίμενα περισσότερα από αυτούς τους παίκτες»

Τσορμπατζόγλου: «Αναμονή για Μικελμπρενσίς – Δεν έχει κάνει ακόμα την τελευταία του κίνηση για Γιαννούλη ο ΠΑΟΚ»

Προβάρει τα κιτρινόμαυρα ο Βιτάλις: Προφορική συμφωνία της ΑΕΚ με την Γκιόρ!

ΠΑΟΚ: Ανακοινώθηκε από τη Νις η μεταγραφή του Λουσέ - «Καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του»

Τσακίρης: «Πλησιάζει στην ΑΕΚ ο Βιτάλις - Αναμονή για την απόφαση Κόστιτς»

TAGS: Άρης