Μία πρωινή προπόνηση στην Τούμπα περιελάμβανε το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ την Πέμπτη, αφότου έγινε γνωστό ότι αναβλήθηκε εκ νέου ο αγώνας με τον Ολυμπιακό.

Στον «Δικέφαλο» έχουν την ενημέρωση ότι το παιχνίδι με τους Πειραιώτες θα πραγματοποιηθεί τελικά την ερχόμενη Κυριακή και το αντίστοιχο ματς του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη.

Ο Φερνάντο Σάντος δεν προσανατολίζεται να αλλάξει τα πλάνα του, ενώ το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας κατανοούν τον λόγο της αναβολής του ματς. Οι «ασπρόμαυροι» θα προπονηθούν την Παρασκευή στις 10:30.

Εν τω μεταξύ, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε τους οπαδούς που έχουν στην κατοχή τους εισιτήρια της αναμέτρησης, ότι ισχύουν κανονικά. Τα εκδοτήρια θα λειτουργούν Πέμπτη και Παρασκευή από τις 10:00 έως τις 17:00.

* Σήμερα εκδικάζεται (στις 16:30) στο πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της ΕΠΟ η υπόθεση του Πάμπλο Γκαρσία όσον αφορά τις δηλώσεις που έκανε μετά την αναμέτρηση ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Ο Ουρουγουανός θα απολογηθεί με υπόμνημα, η ΠΑΕ θα εκφράσει τις δικές της απόψεις και η απόφαση αναμένεται πιθανότατα αύριο.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φαβορί για υποβιβασμό η ΑΕΛ Novibet: Οι πιθανότητες σύμφωνα με το Football Meets Data

Ερασιτεχνική ΑΕΛ: «Ελπίζαμε ότι οι εποχές της Χούντας έχουν περάσει ανεπιστρεπτί»

Τσορμπατζόγλου: «Φαβορί το δίδυμο Μεϊτέ-Ζαφείρης για τη μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ»

Τσανάκας: «Αυτά πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός για να φύγει νικητής από την Τούμπα»

Δεσύλλας: «Προβάδισμα η τριάδα στην άμυνα - Η πιθανή 11άδα του Παναθηναϊκού με ΑΕΚ»

Σύνδεσμοι φίλων ΠΑΟΚ: «Τα χρήματα δόθηκαν στις οικογένειες των θυμάτων - Σκοπός τα αδέλφια μας να μην ξεχαστούν ποτέ»

Τσακίρης: «Ερωτηματικό ο ρυθμός, να δείξει η ΑΕΚ ότι πάει μόνο για τη νίκη - Οι σκέψεις Νίκολιτς για την 11άδα»

Πόμπο: «Κλειδί για τη νίκη ότι είχαμε @ρχιδι@»

Ματέους: «Αργήσαμε να αντιδράσουμε μετά το πρώτο γκολ που δεχτήκαμε»

Αντωνόπουλος: «Είχα πει ότι το κλάμα του Αλμύρα και άλλων παιδιών θα μας έδινε δύναμη»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.