Φιλική νίκη με σκορ 3-1 πήρε ο Πανιώνιος απέναντι στο Αιγάλεω το απόγευμα της Πέμπτης. Οι «κυανέρυθροι» με τον Μίκαελ Στάρε στην κερκίδα και τον Άκη Μάντζιο στον πάγκο, δοκίμασε δύο ποδοσφαιριστές, τους Ακότο και Μ’ Γκμπαμ. Μάλιστα ο πρώτος σκόραρε κιόλας. Τα άλλα τέρματα πέτυχαν οι Κολοβός και Μάντζιος.

Στο Α’ μέρος ο Πανιώνιος παρατάχθηκε με την εξής σύνθεση: Μπεθέρα, Κούρντι, Κοντοές, Ταμπούρης, Μανιάτης Χρήστος, Αναστασόπουλος, Σάμαρης, Λουκίνας, Κοντοχρήστος, Κολοβός, Ακότο.

Στο Β’ αγωνίσθηκαν οι: Τζιμάνης, Γκέζος, Κυριακάκης, Κοροβέσης, Ντουνιάς, Μάντζιος, Δαγατσιώτης, Σπυρόπουλος, Γκαμπέτας, Σταυροθαλασσίτης, Μ' Γκμπαμ.

Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΚ: Έδωσε κίτρινο τριαντάφυλλο στον Νίκολιτς ο Ηλιόπουλος, υπέροχη ατμόσφαιρα στο φινάλε στην Allwyn Arena

Τρελάθηκε ο Μπράτσος με τη νίκη του Βόλου επί του ΠΑΟΚ: «Όλοι μας είχαν ξεγραμμένους...»

Νικολογιάννης: «Αντίδραση με σφραγίδα Τετέι και Ζαρουρί - Θέλει να κάνει ζημιές στα playoffs ο Παναθηναϊκός»

Τσορμπατζόγλου: «Ανασφάλεια και φόβος στον ΠΑΟΚ - Μπαίνει ως αουτσάιντερ πλέον στα playoffs»

Μπενίτεθ: «Στο τέλος υποφέραμε λίγο, αλλά αξίζαμε τη νίκη - Να είμαστε άκρως ανταγωνιστικοί στα playoffs»

Λουτσέσκου: «Ίσως το χειρότερο παιχνίδι μας, πρέπει να αντιδράσουμε»

Τα γκολ του Βόλου που σόκαραν τον ΠΑΟΚ: Ανατροπή στις καθυστερήσεις με Ουρτάδο

Νίκολιτς: «Ασφαλώς αισθάνομαι ωραία, αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα»

Κόντης: «Κάναμε ένα εξαιρετικό ματς, βγάλαμε ψυχή και προσωπικότητα»

Νικολακόπουλος: «Όταν πετάς 15 ημίχρονα, το ποδόσφαιρο θα σε τιμωρήσει»