Στην αποκάλυψη ότι δέχθηκε επίσημη πρόταση από την ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ να αναλάβει τα «ηνία» της ομάδας, αλλά απάντησε αρνητικά, προχώρησε ο Σέρχιο Μαρκαριάν, μιλώντας στον Τύπο της πατρίδας του!

Ο Ουρουγουανός τεχνικός, που είχε περάσει από τους πάγκους του Ιωνικού (1998-1999), του Παναθηναϊκού (2002-2004) και του Ηρακλή (2004-2005), είπε «όχι», αφού, όπως τόνισε, δεν θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Έτσι, οι Καβαλιώτες παραμένουν σε αναζήτηση προπονητή-«ονόματος».

Εξάλλου, αναμένεται εντός των επομένων ημερών να λυθούν τα συμβόλαια των Ορούμα, Πετκάκη, Ντικρόκ και Λάκη που δεν υπολογίζονται.

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Το Σάββατο στηρίζουμε τη γειτονιά που μεγαλώσαμε από παιδιά»: Το κάλεσμα του Ατρόμητου ενόψει Παναιτωλικού

Τσακίρης: «Έχει δείξει ότι ξέρει να διαχειρίζεται όλα τα συναισθήματα ο Νίκολιτς - Η πιθανότερη 11άδα της ΑΕΚ για Βόλο»

Τσανάκας: «Ο Ολυμπιακός στην ευρωπαϊκή ελίτ - Ο κόσμος δίπλα στην ομάδα για το πρωτάθλημα»

Σαββόπουλος: «Θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την κόπωση του Παναθηναϊκού ο Άρης - Δεν νομίζω να προλαβαίνει ο Μορόν»

Γίνεται επίτιμος δημότης Θεσσαλονίκης ο Ιβάν Σαββίδης!

«Σκάουτερ της ΑΕΚ στο Γκενκ-Ντινάμο Ζάγκρεμπ»

Με Παλάσιος και Λιάγκα η αποστολή του Λεβαδειακού ενόψει Κηφισιάς

Ατρόμητος: Μεγάλη επιστροφή Τσιλούλη ενόψει Παναιτωλικού - Εκτίει ο Χουτεσιώτης

Με Μαυρία ο Παναιτωλικός στο Περιστέρι, αλλά χωρίς Σμυρλή και Σατσιά

Με ευχάριστα νέα για Σισοκό και Τσιριβέγια η προπόνηση του Παναθηναϊκού

TAGS: Καβάλα