Την άποψη ότι οι αγώνες με τον Ολυμπιακό θα κρίνουν τη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League εξέφρασε ο Πάμπλο Κοντρέρας, μιλώντας στην ιστοσελίδα της Χιλής «cooperativa.cl». Ο 32χρονος αμυντικός αναφέρθηκε στα όσα έγιναν στο κέντρο της Αθήνας και στην αλλαγή που θα υπάρξει στο πρόγραμμα των πλέι οφ.

«Παίζουμε αγώνες για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Είμαστε ισόβαθμοι με τον Ολυμπιακό και οι αναμετρήσεις μας μαζί τους θα καθορίσουν αν καταφέρουμε να πάμε στα προκριματικά του Champions League», ανέφερε αρχικά ο Χιλιανός.

Στη συνέχεια, ο διεθνής άσος τόνισε: «Αυτό που ζήσαμε τις τελευταίες τρεις μέρες είναι πολύ λυπηρό για όλους και ήταν η αιτία να αναβληθούν δύο φορές οι αγώνες και να πάει πίσω τρεις μέρες όλο το πρόγραμμα των πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος. Αντί για τις 16 Μαΐου θα ολοκληρωθούν τελικά στις 19».

Καταλήγοντας, ο Κοντρέρας αναφέρθηκε πιθανή κλήση του στην εθνική ομάδα για την τελική φάση του Μουντιάλ: «Εκανα ό,τι μπορούσα. Πλέον, είναι καθαρά απόφαση του ομοσπονδιακού τεχνικού, Μαρσέλο Μπιέλσα. Εγώ το μόνο που μπορώ να κάνω από εδώ και στο εξής είναι να τελειώσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη σεζόν με την ομάδα μου».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παναθηναϊκός: Οριστική η συμφωνία με Σάμσουνσπορ για Φαν Ντρόγκελεν, έρχεται άμεσα στην Αθήνα

Asteras ΑΚΤΟR: Το επικό βίντεο με πρωταγωνιστή Μακέντα για την έναρξη της προετοιμασίας

Έπιασε δουλειά ο Χατζηδιάκος: Το βίντεο του ΠΑΟΚ από την πρώτη του προπόνηση

Σαββίδης στην ομάδα: «Απόλυτη στήριξη στον Λίσι»

Κάρμο: «Εδώ είναι το σπίτι μου, αγαπώ αυτόν τον σύλλογο και την πίεση για τίτλους»

Σιπιόνι: Το Σάββατο οι εξετάσεις για να διαπιστωθεί η κατάσταση του τραυματισμού στον ώμο

Στα χνάρια του πατέρα του: Ο γιος του Τζιοβάνι, Τζουλιάνο, εντάσσεται στη Β' ομάδα του Ολυμπιακού!

Το μήνυμα… βασικού του Ζότα Σίλβα και οι υποσχέσεις των νέων: Το σχόλιο Αντύπα από την Ολλανδία στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6

Ζότα Σίλβα: «Ήταν εύκολο να πω το ναι στον Ολυμπιακό - Παίζω όπου με χρειάζεται η ομάδα»

Δεσύλλας: «Ο Φαν Ντρόνγκελεν ήθελε πολύ τον Παναθηναϊκό - Κανονικά στη λίστα με την Πάκσι»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.