Αμφίβολοι για το ματς της ΑΕΚ, την Τετάρτη (12/5), κόντρα στον Άρη, στον «επαναληπτικό» της σημερινής νίκης της «Ένωσης» με σκορ 4-2, είναι οι Νάτσο Σκόκο και Κάρλος Αραούχο!

Ο πρώτος, μεγάλος πρωταγωνιστής του «Δικεφάλου» στην αναμέτρηση του ΟΑΚΑ, υπέστη διάταση στον αριστερό προσαγωγό, ενώ ο δεύτερος υπέστη διάταση στον αριστερό δικέφαλο.

Οι δύο Αργεντινοί θα εξεταστούν τη Δευτέρα από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάστασή τους και αν θα είναι σε θέση να ταξιδέψουν στην Θεσσαλονίκη.

Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 11.00 και είναι κλειστή.

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αντωνίου στη «Δίκη» στον ΣΚΑΪ:: «Δεν έχει αποφασιστεί κάτι για τον Λανουά - Θα τον κρίνουμε στο τέλος»

Αποκάλυψη της «Δίκης»: Ο επικεφαλής του κυκλώματος στοιχημάτισε σε αγώνα play off της SL1!

Νέο δημοσίευμα στην Βραζιλία για Λέο Περέιρα και Ολυμπιακό

Η αγκαλιά με Μανωλά, η ουρά από κόσμο και το αυτόγραφο: Το βίντεο της ΑΕΚ από την επίσκεψη Σαβέβσκι στη Νέα Φιλαδέλφεια

Η… μαγκούρα του Τάισον και η έκρηξη του πάγκου στα γκολ: Η παρακάμερα του ΠΑΟΚ-Άρης

Ντέμης για τη διαιτησία στο ΠΑΟΚ - Άρης: «Αν ήμουν VAR θα τον φώναζα για δύο φάσεις»

Έξι προβλήματα στον Άρη

Τσακίρης: «Μέσα για Σαμψούντα ο Ζίνι - Πάει για συμβιβασμό η ΑΕΚ με τον Μήτογλου»

Τσορμπατζόγλου: «Δεν είναι αισιόδοξες οι εκτιμήσεις για Γιακουμάκη, είναι πολύ σημαντικός για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ»

Ντέμης: «Υπάρχει πρόοδος στην ΑΕΚ - Γίνεται ξεκάθαρο το στιλ του Νίκολιτς»

TAGS: A.E.K.