Με πανηγυρικό τόνο αντιμετωπίστηκε, όπως είναι λογικό, η επιτυχία της Μπαρτσελόνα από τα ισπανικά Μέσα.

Οι ιστοσελίδες των μεγαλύτερων εφημερίδων -αθλητικών και μη- υμνούν την εξαιρετική εμφάνιση των «μπλαουγκράνα» απέναντι στον Ολυμπιακό, στέκονται στον… διπλασιασμό των πρωταθλημάτων Ευρώπης που πέτυχαν και αποθεώνουν τον… πρωτομάστορα Χουάν Κάρλος Ναβάρο.

Δείτε τους τίτλους:

Marca: «Βασίλισσα της Ευρώπης. Δια χειρός ενός τεράστιου Ναβάρο, η Μπαρτσελόνα νίκησε τον Ολυμπιακό στον τελικό της Ευρωλίγκας και κατέκτησε το δεύτερο “στέμμα” της μετά από αυτό του 2003»

AS: «Πρωταθλήτρια στο Παρίσι η Μπάρτσα. Οι Καταλανοί κατέκτησαν το δεύτερο πρωτάθλημα Ευρώπης της ιστορίας τους και έβαλαν τέλος στην κατάρα του Παρισιού, όπου είχαν χάσει δύο τελικούς του Final Four»

El Mundo Deportivo: «Η Μπαρτσελόνα πρωταθλήτρια Ευρώπης. Οι μπλαουγκράνα κατέκτησαν το τρόπαιο στο Παρίσι, αφού έδωσαν μια εξαιρετική παράσταση απέναντι στον Ολυμπιακό. Έλαμψε ο Ναβάρο, που αναδείχθηκε MVP της διοργάνωσης»

El Pais: «Η Μπαρτσελόνα κέρδισε το δεύτερο πρωτάθλημα Ευρώπης στο Παρίσι. Οι Καταλανοί επικράτησαν με το εμφατικό 86-68 του Ολυμπιακού και επανέλαβαν τον θρίαμβο του 2003 απέναντι στην Μπενετόν Τρεβίζο»

El Mundo: «Έκαψε το Παρίσι. Η Μπαρτσελόνα κατέκτησε το δεύτερο τίτλο της στην Ευρωλίγκα επικρατώντας 86-68 του Ολυμπιακού. Πρώτος Ισπανός MVP στη διοργάνωση ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο και ο Τσάμπι Πασκουάλ πρώτος Ισπανός προπονητής που κατακτά τον τίτλο μετά το 1980 και τον Λόλο Σάινθ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ